Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 ty nemáš v garáži jámu jako každej správnej škodovák ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Tak mi to nedalo zavolal jsem do skodovky a vymena oleje z praci a materialem 5000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Jirko bohuzel jamu nemam a pokud by nekdo mel tak bych byl rad sam bych si to vymenil, ale proste nevim kde Jinak me pobavilo pan ze skodovky a kolik to ma najeto a uz by to melo mit servis a uz bych v tom byl za 30tis :D no dokud ze velky servis uz mam za sebou ted pred vanocema by se to nehodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Asi nemaj na dárky zmrď* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Asi ne ale tak aspon jsem se dneska zasmal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Jirko bohuzel jamu nemam a pokud by nekdo mel tak bych byl rad sam bych si to vymenil, ale proste nevim kde Jinak me pobavilo pan ze skodovky a kolik to ma najeto a uz by to melo mit servis a uz bych v tom byl za 30tis :D no dokud ze velky servis uz mam za sebou ted pred vanocema by se to nehodilo Tome já nemám garáž takže ti nepomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 lidi jdu na oběd tak dobrou přeji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Tome co něco takového http://www.ahprofi.cz/najezdy-male Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ondro nech si chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Tome já nemám garáž takže ti nepomůžu a já jí mám a klidně pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Tome co něco takového http://www.ahprofi.cz/najezdy-male Jirko diky moc juknu na to i v ACI co jsem koukal ze to maji a mozna i v Kellyne a jak tam mame tu slevu tak mozna enco poridim a pak vam budu moc servisovat vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ondro nech si chutnat snad ja uz taky pujdu, dneska mame Klatovsky zavitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Tome kdyztak mam slevu do Autokelly 10% na vše ... nevim do jaké míry je funkční tak SH sleva ("slevy až 30% na vybrane zboži" - aby to zase nebylo na zboži který nemůžou prodat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 nevím proč se do mě navážíš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 (editace) To čumíš na mě? Editováno: 16. Prosinec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 http://www.novinky.cz/krimi/187093-lupic-d...ze-rukojmi.html a Pražácí mají vzrůšo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Tady se nic nedeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 http://www.novinky.cz/krimi/187093-lupic-d...ze-rukojmi.htmla Pražácí mají vzrůšo.... zdar, jo je tu vzrušo, nedaleko bydlím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 DOUFÁM , ŽE K TOMU PUSTĚJÍ ODSTŘELOVAČE A TEN MU PROŽENE HLAVOU KULKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 To čumíš na mě? na Tebe ne, ale na to Tvoje poškrábaný auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 směju se ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Je dobře že se směješ? A jak ? Stejně jako když jsi zjistil první škrábanec??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Bagříku : nebudu psát stížnost , ale petici aby byl Mára trvale zabanován tak šup sem s peticí, přihodím jeden podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Zkazil si mi celej život !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.