Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 to je dobře...... A HURÁ...O MĚ SE BUDE ROZHODOVAT PETICI......jupíííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak šup sem s peticí, přihodím jeden podpis snad spíš křížek ne..nebo Ty umíš psát?????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 http://www.novinky.cz/domaci/187106-dechov...ch-kontrol.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 snad spíš křížek ne..nebo Ty umíš psát?????????????? Dokonce i jo, to koukáš, to tě nenaučili, tak jen tiše záviď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 http://www.novinky.cz/domaci/187106-dechov...ch-kontrol.html jj, to jsem slišel ráno v rádiu, zas nevěděj co by vymysleli, kdyby radši uzákonili zimní pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Já nezávidím..já to umím a nejen to.... , jen jsem se divil že by jsi to uměl i Ty...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 jj, to jsem slišel ráno v rádiu, zas nevěděj co by vymysleli, kdyby radši uzákonili zimní pneu hele tak s tímhle já vyjímečně na 100% souhlasím..... chlast ani zbytkáč za volant ani do práce nepatří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Co ještě umíš ty kluku šikovněj !? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 hele tak s tímhle já vyjímečně na 100% souhlasím..... chlast ani zbytkáč za volant ani do práce nepatří to určitě, ale ty pneu jsou myslím důležitější a zákon pořád nikde, hlavně že celodenní svícení a podobný voloviny uzákoněj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Tak mi to nedalo zavolal jsem do skodovky a vymena oleje z praci a materialem 5000,- ty woe to je dobrá cenofka,do toho bych asi šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tj, doma si to vyměníš zadarmo a ještě to uděláš líp, oni ten olej určitě nenechávaj vykapat, jan vylejou a nelejou novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Co ještě umíš ty kluku šikovněj !? co potřebuješ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tj, doma si to vyměníš zadarmo a ještě to uděláš líp, oni ten olej určitě nenechávaj vykapat, jan vylejou a nelejou novej když jsi u vozidla tak to udělají pořádně ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 DOUFÁM , ŽE K TOMU PUSTĚJÍ ODSTŘELOVAČE A TEN MU PROŽENE HLAVOU KULKU myslíš někoho takovýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 když jsi u vozidla tak to udělají pořádně ...... to je fakt, musíš je hlídat a říkat co maj ještě udělat, jinak to odfláknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 je jedno koho ...hlavně ať se s ním nes*re Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 valím domů tak si tu oddechnete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 jinak taky máte tak hezky venku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak hezky jak se to vezme, je zima, ale jinak počasí dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tady teda už ležej ty sračky na silnicích...no hnus,kuava ať už je léto!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 jj, tady taky Léto by se hodilo, nejhorší je než se auto vytopí, ta zima a ruce ti přimrzaj k volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Co to máš za volant že k němu přimrzáš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 zasr.. vánoce bych to zakázal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 asi nějakej železňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 normální koženej, ale po ránu je pěkně vymrzlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.