Prosinec 16, 200915 r Autor tak šup sem s peticí, přihodím jeden podpis snad spíš křížek ne..nebo Ty umíš psát??????????????
Prosinec 16, 200915 r snad spíš křížek ne..nebo Ty umíš psát?????????????? Dokonce i jo, to koukáš, to tě nenaučili, tak jen tiše záviď
Prosinec 16, 200915 r http://www.novinky.cz/domaci/187106-dechov...ch-kontrol.html jj, to jsem slišel ráno v rádiu, zas nevěděj co by vymysleli, kdyby radši uzákonili zimní pneu
Prosinec 16, 200915 r Autor Já nezávidím..já to umím a nejen to.... , jen jsem se divil že by jsi to uměl i Ty......
Prosinec 16, 200915 r Autor jj, to jsem slišel ráno v rádiu, zas nevěděj co by vymysleli, kdyby radši uzákonili zimní pneu hele tak s tímhle já vyjímečně na 100% souhlasím..... chlast ani zbytkáč za volant ani do práce nepatří
Prosinec 16, 200915 r hele tak s tímhle já vyjímečně na 100% souhlasím..... chlast ani zbytkáč za volant ani do práce nepatří to určitě, ale ty pneu jsou myslím důležitější a zákon pořád nikde, hlavně že celodenní svícení a podobný voloviny uzákoněj
Prosinec 16, 200915 r Tak mi to nedalo zavolal jsem do skodovky a vymena oleje z praci a materialem 5000,- ty woe to je dobrá cenofka,do toho bych asi šel
Prosinec 16, 200915 r tj, doma si to vyměníš zadarmo a ještě to uděláš líp, oni ten olej určitě nenechávaj vykapat, jan vylejou a nelejou novej
Prosinec 16, 200915 r Autor tj, doma si to vyměníš zadarmo a ještě to uděláš líp, oni ten olej určitě nenechávaj vykapat, jan vylejou a nelejou novej když jsi u vozidla tak to udělají pořádně ......
Prosinec 16, 200915 r DOUFÁM , ŽE K TOMU PUSTĚJÍ ODSTŘELOVAČE A TEN MU PROŽENE HLAVOU KULKU myslíš někoho takovýho?
Prosinec 16, 200915 r když jsi u vozidla tak to udělají pořádně ...... to je fakt, musíš je hlídat a říkat co maj ještě udělat, jinak to odfláknou
Prosinec 16, 200915 r jj, tady taky Léto by se hodilo, nejhorší je než se auto vytopí, ta zima a ruce ti přimrzaj k volantu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.