spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak si udělěj vyhřívanej k těm sicnám co řešíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 kdyby to šlo, tak bych to bral hned, to by byla paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak šikovný ručky si myslím to zvládnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 co dnes,dáme ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak nějak by to šlo, ale to sra.ní s tím, to si radši chvíli počkám, než asuto začne topit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 anebo jak to řeším já....rukavice a máš klid a ruce v teple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 budu si muset koupit nějaký protiskluzový :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 si dáš na ně řetězy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 co dnes,dáme ? Dneska besídka ... asi budu našrot .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 hmm já si dal včera pauzu že na to dnes pořádně vlítnem tak teda holt budu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 si dáš na ně řetězy dobrý nápad lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 No ja myslim ze tam nekdo z party bude ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Pánové.. já to *rdám jdu si pro kořalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 No ja myslim ze tam nekdo z party bude ne ? jj to strach nemám určo někdo bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 ... neco noveho Ondro? Vcera sem jel kolem vas... policajti nakaždym roku kolem brna ... ( Nejakou akci tam mate ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 fakt??tady teda skoro vůbec vidět nejsou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Fakt na každym sjezdu stal policeni auťak ... včera okolo .. 14h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 kam si předevčírem zmizel večer???já musel odvézt narychlo kámošku od mojí a jak se došel tak už si nebyl online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 sem myslel ze si padnul a nejak me to hrani proti nasim nebralo ) Byl to takovy dlouhy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 to tě asi vítali na Moravě že všude stáli ...a brali tě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 řídil kámoš... já si jen vezl prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 sem myslel ze si padnul a nejak me to hrani proti nasim nebralo ) Byl to takovy dlouhy .. mě taky stačila ta jedna mapa,max.dvě pak už to byli jatka jak prase a moc mě to taky nebralo,nevím mě to baví pokud se slezem aspoň 4 a hrajeme proti cizím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 co tam máte dobrýho???pití?jídlo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak tak ,... kazdej se nazere a bavi ho to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 nejaky vinka , koralky ( STOCK nas sponzoruje ) , chlebiky , dortiky klasika ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.