Prosinec 17, 200915 r Autor to ne.....alkohol neodmítám, ale jen ten lepší...whisky atd..a z toho se nenaleju jako ty z píva a bůhví co jsi ještě měl
Prosinec 17, 200915 r Autor jdu si do kantýne pro něco k jídlu..tak se tu zatím neboj a ani zde nenablej
Prosinec 17, 200915 r u nas rano v petrzalke sezilo celkom dost, ale jak som dosiel do roboy uz nist, rano -6° kosa jak v rusku
Prosinec 17, 200915 r Autor u nas rano v petrzalke sezilo celkom dost, ale jak som dosiel do roboy uz nist, rano -6° kosa jak v rusku v rusku? to jsi tam asi nebyl v zimě....
Prosinec 17, 200915 r v rusku? to jsi tam asi nebyl v zimě.... nebol ale je zima :D ozaj mam otazku:D mal som vodu v ostrekovacoch....potom som tam dolial nemrznucu zmes...ale mam taky pocit ze ta voda tam zmrzla a nemrznuca je na tom co stym?
Prosinec 17, 200915 r se to zahřeje tak se to rozpusti ne ?? sa to uz zahrialo sto krat a nic, a vcera to uz bolo vazne bordel z tatrovky mi spiechal na okna a nic om nevidel akurata sa mi to rozmazalo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.