Marek Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 to ne.....alkohol neodmítám, ale jen ten lepší...whisky atd..a z toho se nenaleju jako ty z píva a bůhví co jsi ještě měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 žádnej tvrdej ... jěnom nějaký vína... .-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 jdu si do kantýne pro něco k jídlu..tak se tu zatím neboj a ani zde nenablej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 žádnej tvrdej ... jěnom nějaký vína... .-)) PIVAŘ A LEJE VÍNO??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 njn ... plechovky s Braníkem nebyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 dobre ranko prajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 tak ako je na slovensku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 bílo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 ? ty jsi mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 bílo já myslel že ne..vážně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 ne tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 to si lépe pokecám se svým psem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 nebud vopruz máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 u nas rano v petrzalke sezilo celkom dost, ale jak som dosiel do roboy uz nist, rano -6° kosa jak v rusku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 jirko já vopruz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 to si asi nebyl v rusku kluku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 u nas rano v petrzalke sezilo celkom dost, ale jak som dosiel do roboy uz nist, rano -6° kosa jak v rusku v rusku? to jsi tam asi nebyl v zimě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 jirko já vopruz? To bylo na toho druhýho Marka , jasně že ty - troubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 jedinej Mára jsem tu JÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 v rusku? to jsi tam asi nebyl v zimě.... nebol ale je zima :D ozaj mam otazku:D mal som vodu v ostrekovacoch....potom som tam dolial nemrznucu zmes...ale mam taky pocit ze ta voda tam zmrzla a nemrznuca je na tom co stym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 (editace) se to zahřeje tak se to rozpusti ne ?? Editováno: 17. Prosinec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 potěš pánbuh ... (/ twle ja to snad nenapisu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 se to zahřeje tak se to rozpusti ne ?? sa to uz zahrialo sto krat a nic, a vcera to uz bolo vazne bordel z tatrovky mi spiechal na okna a nic om nevidel akurata sa mi to rozmazalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.