baris Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 http://www.novinky.cz/krimi/187278-policis...il-zlodeje.htmlhustý,skoro jako Kobra11 tady to začíná být jak v americe Nejdřív ta banka, teď zas tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 ještě co zbylo, chlebíčky,zákusky atd.? Nějaký koláčky a takovýdle ptákoviny .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 joo koláčky.... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 kua já vo chlastu ty o fetu .) , já o žrádle ty o fetu ) ondro tady něco smrdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Tak teď mě volali naši že do nich ťukli autem EONáci,zkurvený počasí toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 kua já vo chlastu ty o fetu .) , já o žrádle ty o fetu ) ondro tady něco smrdí tak hulení není fet,néé??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 kdo jsou EONáci ?? .) To neni .. ale do podmnožiny Drogy se to řadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 http://www.eon.cz/ měli nějakej SUV a neubrzdili to v zatáčce a napředek to trefili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 co je z přírody neberu jako drogy ..vlastně ale koka taky roste v přírodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Tak teď mě volali naši že do nich ťukli autem EONáci,zkurvený počasí toto a jéje, už to začíná, tak jen popřát, ať to ty naše autíčka přečkají bez úhony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 co je z přírody neberu jako drogy ..vlastně ale koka taky roste v přírodě tak ono z přírody je toho docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Bagrs .. byl tomas na srazu?? Meli ti po nem poslat darecek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 já na tom pražským nebyl, to je na mě moc daleko Co to bylo za dáreček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 měl ti předat hudlana .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 měl ti předat hudlana .) od tebe jo?? to je pocta A nic jinýho/hmotnýho?? škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 no nějakou podpultovku měl taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 tak ono z přírody je toho docela dost tj a samý mňamky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 no nějakou podpultovku měl taky... ajajaj tak teď jsem akorát nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 tj a samý mňamky to určitě, lepší než chemický Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 hele nevíte někdo jak je to s náhr.autem??když jej máš v opravě jestli má člověk nárok na náhr.vůz když nehodu nezavinil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 ajajaj tak teď jsem akorát nasranej njn .) silnější pes mrdá ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 (editace) Já myslim že by měl mít Ty bys sis měl moc vypujčit a pak jim to nafakturuje servis ( viníkovi ) Editováno: 18. Prosinec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 si to taky myslím že by to měli jít z viníkova pov.ručení,musím zjistit kde to maj pojištěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 njn .) silnější pes mrdá ) :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 NO s tím náhradním vozem nevím, nabídnou ti ho, ale musíš si zaplatit, nevím jestli to jde, aby to platil viník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.