Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tome : dorazil si na sraz minulej tejden ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ondra je tedy na ty pridordni typy? ee vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 No v praci je to docela dobre, delame besidku ale tak prace bohuzel je porad Tak ať na tý besídce nedopadneš jak Jirka :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ondra je tedy na ty pridordni typy? Ondra má rád přírodní ženy? No toto :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak ať na tý besídce nedopadneš jak Jirka :smich: Myslíš super ) ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Myslíš super ) ?? Myslím druhej den nepoužitelnej lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak ať na tý besídce nedopadneš jak Jirka :smich: tak myslím že dopadl dobře akorát druhej den byla trošku únava a kocovinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jj, tak jsem to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Jdu si dát čaj, je mi nějaká zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 teď jsem mluvil s kámošem,on měl besídku v pátek a celou sobotu pak krásně problil :smich: a to prý jeden už tam měl asi malou otravu alkoholem že ho museli křísit a volat rychlou lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Jdu si dát čaj, je mi nějaká zima dej si koule do čaje pak ti bude tepleji uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 ..... nevim proč na ten chlast nepíšou vedlejší účinky ú) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tome : dorazil si na sraz minulej tejden ?? Jirko ano dorazil Lukkyn mi rikal ze jsi tam byl ja dorazil ve tristvrte na sest, nejak jsem nestihal tak jsme pak sedeli v meku asi do osmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 teď jsem mluvil s kámošem,on měl besídku v pátek a celou sobotu pak krásně problil :smich: a to prý jeden už tam měl asi malou otravu alkoholem že ho museli křísit a volat rychlou lol No ja jsem na to zvedavy musim odjet autem z prace a navic mam ve tri trenink ve fitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ondra má rád přírodní ženy? No toto :smich: No podle toho predchoziho pripspevku to tak vypadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak to je docela smutný,32let a v SinCity byla moc sexy http://www.novinky.cz/kultura/187411-ve-32...-murphyova.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 No ja jsem na to zvedavy musim odjet autem z prace a navic mam ve tri trenink ve fitku tak jestli si dáš tak moc tomu tréninku nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Jirko ano dorazil Lukkyn mi rikal ze jsi tam byl ja dorazil ve tristvrte na sest, nejak jsem nestihal tak jsme pak sedeli v meku asi do osmi Předali ti balíček ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak to je docela smutný,32let a v SinCity byla moc sexyhttp://www.novinky.cz/kultura/187411-ve-32...-murphyova.html aka ironia akurat vcera som pozeral sin city niekde na nemcoch.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 dej si koule do čaje pak ti bude tepleji uvidíš Tohlr je na mě moc :smich:, ale když s tím máš takový zkušenosti, tak dávej pozor, aby tě s těma koulema v čaji nenachytali zákazníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak to je docela smutný,32let a v SinCity byla moc sexyhttp://www.novinky.cz/kultura/187411-ve-32...-murphyova.html Srdeční příhoda ... že by šňupíček ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 No podle toho predchoziho pripspevku to tak vypadalo Tak se mu nebudem smát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Předali ti balíček ?? Jaky balicek nic jsem nedostal co to melo byt? Klidne SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak se mu nebudem smát Ze by nekdo rad Tajgu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak jestli si dáš tak moc tomu tréninku nevěřím Mel jsem jit vcera ale nejak to nevyslo kvuli pripavam na vanoce, takze musim dneska a fakt musim i kdyz ted uz jsem taky nejaky vlacny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.