raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 nevim ja žadny změny nepozoruju...dotyka se to podle mě jen pár lidí a ty ted kopou ..... okok ukončíme tohle tema na to je jiny v admin sekci.....tak ja letim do práce večer se stavim doufam na jedno-dvě-..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 přijď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Péťo už mi malinko povíš,co přijde do rodiny místo Fejby??? momentálně nový sporák, lednička, jídelní stůl, gauč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to celkem jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 žejo, taky si myslím a jako dopravní prostředek budu používat: nohy, bus, občas Thalii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak teď bude teplo, ta proč ne. a plánuješ nějaký auti koupit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 do budoucna možná něco jo když bude potřeba, tak mám k dispozici tu Thalii od mamky, takže to nijak nehrotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak aspoň, že je náhr. vozidlo, kdyby něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jj mamce to stejně stojí v garáži má to rok a najeto 3900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak se hlasim ze zaměstnaní snad budu mit klid se tady pěkně ož..t .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 raca: ty woe tomu říkám pohodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) no ono jak kdy daki .... ... ale dneska sem se rozhod pro klidnou směnu tak všechny pošlu do řiti :-) Editováno: 21. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak mě dneska manželka pustila mezi Vás do hospody , ale prej každej den to nebude ..jinak mi sebere modem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tož vitaj a manželce řekni že ji pěkně děkujem a o velikonoce ji přijedu osobně vyšupat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 OK to je ale až zase o rok....a jak se ti pracuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 težce marku těžce..... .-)))) uživam si klidu a připravuju se až jestli někdo přijde že potřebuje to či ono jak se ho zbavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a děláš...pokud je to tajný tak mi to pošeptej...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 v údržbě ve firmě na vyrobu takovy kraviny do klimošek....takže když vše jede tak vegedim ale to se moc nestava většinou aspon pul hodiny dělam.....někdy se povede cela dvanactka a to je pak hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak to jo....ale když se nic neděje tak to musí bejt nuda....ještě že je internet co :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to jo internet na samostudium tu mame :D :D ....+ exterak s nějakym avičkem taky tak to jde a člověk se nějak zabaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já ač jsem doma jsem chvilku pracoval taky..mrknul jsem přes net na kamery v práci, jestli se maká...a maká....tak to má být..kontrola musí být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak to máš koukam taky pohodičku....kamerovej system hmmm je to aspon někam na žensky šatny nasměrovany :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to neee to se nesmí :-)...a ženskejch tam moc není...skoro samej chlap.....a ty ženský by mi poškodili objektiv :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 njn nesmi nesmi podle toho co píšeš tak se nedivim .... u nás je to taky bída tady by se taky toho moc nevybralo...... to tam mate kamery na hlidani lidí při práci???? to je teda celkem husty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ne to ne..je to kvůli bezpečnosti práce...a při tom se samo zjistí kdo dělá a kod ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.