Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nevim ja žadny změny nepozoruju...dotyka se to podle mě jen pár lidí a ty ted kopou ..... okok ukončíme tohle tema na to je jiny v admin sekci.....tak ja letim do práce večer se stavim doufam na jedno-dvě-.....

Péťo už mi malinko povíš,co přijde do rodiny místo Fejby???

momentálně nový sporák, lednička, jídelní stůl, gauč :)

žejo, taky si myslím :) a jako dopravní prostředek budu používat: nohy, bus, občas Thalii :)

do budoucna možná něco jo :) když bude potřeba, tak mám k dispozici tu Thalii od mamky, takže to nijak nehrotím :)

jj :) mamce to stejně stojí v garáži :) má to rok a najeto 3900 :D

tak se hlasim ze zaměstnaní snad budu mit klid se tady pěkně ož..t .-)

raca: ty woe tomu říkám pohodička lol

no ono jak kdy daki .... :D ... ale dneska sem se rozhod pro klidnou směnu tak všechny pošlu do řiti :-)

Upraveno od raca

• Autor

Tak mě dneska manželka pustila mezi Vás do hospody -_- , ale prej každej den to nebude <_<:angry: ..jinak mi sebere modem :076:help::smich::smich::smich::smich:

tož vitaj a manželce řekni že ji pěkně děkujem a o velikonoce ji přijedu osobně vyšupat

• Autor

OK to je ale až zase o rok....a jak se ti pracuje...

težce marku těžce..... .-)))) uživam si klidu a připravuju se až jestli někdo přijde že potřebuje to či ono jak se ho zbavit B)

• Autor

a děláš...pokud je to tajný tak mi to pošeptej......

v údržbě ve firmě na vyrobu takovy kraviny do klimošek....takže když vše jede tak vegedim ale to se moc nestava většinou aspon pul hodiny dělam.....někdy se povede cela dvanactka a to je pak hnus

• Autor

tak to jo....ale když se nic neděje tak to musí bejt nuda....ještě že je internet co :-)

to jo internet na samostudium tu mame :D :D :D :D ....+ exterak s nějakym avičkem taky tak to jde a člověk se nějak zabaví

• Autor

já ač jsem doma jsem chvilku pracoval taky..mrknul jsem přes net na kamery v práci, jestli se maká...a maká....tak to má být..kontrola musí být...

tak to máš koukam taky pohodičku....kamerovej system hmmm je to aspon někam na žensky šatny nasměrovany :-)

• Autor

to neee to se nesmí :-)...a ženskejch tam moc není...skoro samej chlap.....a ty ženský by mi poškodili objektiv :-)

njn nesmi nesmi podle toho co píšeš tak se nedivim .... u nás je to taky bída tady by se taky toho moc nevybralo...... to tam mate kamery na hlidani lidí při práci???? to je teda celkem husty

• Autor

ne to ne..je to kvůli bezpečnosti práce...a při tom se samo zjistí kdo dělá a kod ne....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.