Duben 21, 200916 r nevim ja žadny změny nepozoruju...dotyka se to podle mě jen pár lidí a ty ted kopou ..... okok ukončíme tohle tema na to je jiny v admin sekci.....tak ja letim do práce večer se stavim doufam na jedno-dvě-.....
Duben 21, 200916 r Péťo už mi malinko povíš,co přijde do rodiny místo Fejby??? momentálně nový sporák, lednička, jídelní stůl, gauč
Duben 21, 200916 r žejo, taky si myslím a jako dopravní prostředek budu používat: nohy, bus, občas Thalii
Duben 21, 200916 r do budoucna možná něco jo když bude potřeba, tak mám k dispozici tu Thalii od mamky, takže to nijak nehrotím
Duben 21, 200916 r no ono jak kdy daki .... ... ale dneska sem se rozhod pro klidnou směnu tak všechny pošlu do řiti :-) Upraveno Duben 21, 200916 r od raca
Duben 21, 200916 r Autor Tak mě dneska manželka pustila mezi Vás do hospody , ale prej každej den to nebude ..jinak mi sebere modem
Duben 21, 200916 r tož vitaj a manželce řekni že ji pěkně děkujem a o velikonoce ji přijedu osobně vyšupat
Duben 21, 200916 r težce marku těžce..... .-)))) uživam si klidu a připravuju se až jestli někdo přijde že potřebuje to či ono jak se ho zbavit
Duben 21, 200916 r v údržbě ve firmě na vyrobu takovy kraviny do klimošek....takže když vše jede tak vegedim ale to se moc nestava většinou aspon pul hodiny dělam.....někdy se povede cela dvanactka a to je pak hnus
Duben 21, 200916 r Autor tak to jo....ale když se nic neděje tak to musí bejt nuda....ještě že je internet co :-)
Duben 21, 200916 r to jo internet na samostudium tu mame :D :D ....+ exterak s nějakym avičkem taky tak to jde a člověk se nějak zabaví
Duben 21, 200916 r Autor já ač jsem doma jsem chvilku pracoval taky..mrknul jsem přes net na kamery v práci, jestli se maká...a maká....tak to má být..kontrola musí být...
Duben 21, 200916 r tak to máš koukam taky pohodičku....kamerovej system hmmm je to aspon někam na žensky šatny nasměrovany :-)
Duben 21, 200916 r Autor to neee to se nesmí :-)...a ženskejch tam moc není...skoro samej chlap.....a ty ženský by mi poškodili objektiv :-)
Duben 21, 200916 r njn nesmi nesmi podle toho co píšeš tak se nedivim .... u nás je to taky bída tady by se taky toho moc nevybralo...... to tam mate kamery na hlidani lidí při práci???? to je teda celkem husty
Duben 21, 200916 r Autor ne to ne..je to kvůli bezpečnosti práce...a při tom se samo zjistí kdo dělá a kod ne....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.