Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nevim ja žadny změny nepozoruju...dotyka se to podle mě jen pár lidí a ty ted kopou ..... okok ukončíme tohle tema na to je jiny v admin sekci.....tak ja letim do práce večer se stavim doufam na jedno-dvě-.....

Vloženo (editace)

no ono jak kdy daki .... :D ... ale dneska sem se rozhod pro klidnou směnu tak všechny pošlu do řiti :-)

Editováno: , autor: raca
Vloženo

v údržbě ve firmě na vyrobu takovy kraviny do klimošek....takže když vše jede tak vegedim ale to se moc nestava většinou aspon pul hodiny dělam.....někdy se povede cela dvanactka a to je pak hnus

Vloženo

já ač jsem doma jsem chvilku pracoval taky..mrknul jsem přes net na kamery v práci, jestli se maká...a maká....tak to má být..kontrola musí být...

Vloženo

njn nesmi nesmi podle toho co píšeš tak se nedivim .... u nás je to taky bída tady by se taky toho moc nevybralo...... to tam mate kamery na hlidani lidí při práci???? to je teda celkem husty

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...