Prosinec 21, 200915 r Autor Nejaky francouzsky sekt a nejak mi to nechutna páč máš hubu na spařený votruby a chceš pít pití pro horních 10 000
Prosinec 21, 200915 r neboj jsem slušně vychovanej...bych jim dal napít hmm dobrou chuť, teď jsem dopil čaj
Prosinec 21, 200915 r jedna fotka pro Libora,prej se mu to líbí možná i Tom toto rád Ondro, pěkná žena , tak aspoň už víme, co se ti líbí Já radši bez pralesu
Prosinec 21, 200915 r Nejaky francouzsky sekt a nejak mi to nechutna si dej do něj vodku a máš Ledního medvěda
Prosinec 21, 200915 r Maro ty vis ze mi chutnaji takovy ty sladaky jako jelzin a tak no fuj,to vůbec nepij,žádnej alkohol,jen cukr a barviva..z tohoto je děsně blbě a bolí hlava
Prosinec 21, 200915 r no fuj,to vůbec nepij,žádnej alkohol,jen cukr a barviva..z tohoto je děsně blbě a bolí hlava No me prave ze ne, z ceho boli jsou ty fernety a becherovky ale ty ja taky rad
Prosinec 21, 200915 r Vzdy se musi najit duvod k oslave přesně tak,musíme si to vždycky nějak zdůvodnit
Prosinec 21, 200915 r no tak to musíš mít asi oholený koule :smich: ne spíš si je nemáchám v čaji jako ty
Prosinec 21, 200915 r No me prave ze ne, z ceho boli jsou ty fernety a becherovky ale ty ja taky rad pokud k tomu budeš pít nealko a nebudeš to míchat tak ti nemůže být blbě,teda pokud toho nevypiješ 2litry
Prosinec 21, 200915 r ne spíš si je nemáchám v čaji jako ty holky to mají rády ...říkám tomu odvar z koulí :smich:a když jsou plný tak je hutnější Upraveno Prosinec 21, 200915 r od spineshank
Prosinec 21, 200915 r přesně tak,musíme si to vždycky nějak zdůvodnit Co bychom z toho zivota pak meli vid
Prosinec 21, 200915 r přesně tak,musíme si to vždycky nějak zdůvodnit já si to teď zdůvodnil, že mi je zima, tak jsem si namíchal finskou s redbullem, jen jsem to trochu přehnal, takže je to 50:50 No co, aspoň bude teplo
Prosinec 21, 200915 r pokud k tomu budeš pít nealko a nebudeš to míchat tak ti nemůže být blbě,teda pokud toho nevypiješ 2litry Bohuzel u nas se to vetsinou micha s 12kou Plzni tak to nedopada dobre
Prosinec 21, 200915 r holky to mají rády ...říkám tomu odvar z koulí :smich:a když jsou plný tak je hutnější tak jestli to sou holky, jako ta na fotce cos tu sem dával před chvílí, tak se ani nedivím, že maj rádi chlupy v čaji :smich:
Prosinec 21, 200915 r Bohuzel u nas se to vetsinou micha s 12kou Plzni tak to nedopada dobre jj, plzeň je dobrá volba, tu mám taky moc rád
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.