Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Nejaky francouzsky sekt a nejak mi to nechutna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Nejaky francouzsky sekt a nejak mi to nechutna páč máš hubu na spařený votruby a chceš pít pití pro horních 10 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Maro ty vis ze mi chutnaji takovy ty sladaky jako jelzin a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 neboj jsem slušně vychovanej...bych jim dal napít hmm dobrou chuť, teď jsem dopil čaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jedna fotka pro Libora,prej se mu to líbí možná i Tom toto rád Ondro, pěkná žena , tak aspoň už víme, co se ti líbí Já radši bez pralesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Jinak koukam male vyroci hospody 1100 stranek to hezčí číslo bude 1111 stránek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Vy by jste pořád slavili nějaký výročí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Nejaky francouzsky sekt a nejak mi to nechutna si dej do něj vodku a máš Ledního medvěda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 hmm dobrou chuť, teď jsem dopil čaj a neměl si v něm chlup??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 To bude pomalu jako ja na tacho tam budeme za chvili slavit 188.888km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Maro ty vis ze mi chutnaji takovy ty sladaky jako jelzin a tak no fuj,to vůbec nepij,žádnej alkohol,jen cukr a barviva..z tohoto je děsně blbě a bolí hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 a neměl si v něm chlup??? naštěstí ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Vy by jste pořád slavili nějaký výročí Vzdy se musi najit duvod k oslave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 naštěstí ne no tak to musíš mít asi oholený koule :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 no fuj,to vůbec nepij,žádnej alkohol,jen cukr a barviva..z tohoto je děsně blbě a bolí hlava No me prave ze ne, z ceho boli jsou ty fernety a becherovky ale ty ja taky rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Vzdy se musi najit duvod k oslave někdy ani důvod být nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Vzdy se musi najit duvod k oslave přesně tak,musíme si to vždycky nějak zdůvodnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 no tak to musíš mít asi oholený koule :smich: ne spíš si je nemáchám v čaji jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 No me prave ze ne, z ceho boli jsou ty fernety a becherovky ale ty ja taky rad pokud k tomu budeš pít nealko a nebudeš to míchat tak ti nemůže být blbě,teda pokud toho nevypiješ 2litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 (editace) ne spíš si je nemáchám v čaji jako ty holky to mají rády ...říkám tomu odvar z koulí :smich:a když jsou plný tak je hutnější Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 přesně tak,musíme si to vždycky nějak zdůvodnit Co bychom z toho zivota pak meli vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 přesně tak,musíme si to vždycky nějak zdůvodnit já si to teď zdůvodnil, že mi je zima, tak jsem si namíchal finskou s redbullem, jen jsem to trochu přehnal, takže je to 50:50 No co, aspoň bude teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 pokud k tomu budeš pít nealko a nebudeš to míchat tak ti nemůže být blbě,teda pokud toho nevypiješ 2litry Bohuzel u nas se to vetsinou micha s 12kou Plzni tak to nedopada dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 holky to mají rády ...říkám tomu odvar z koulí :smich:a když jsou plný tak je hutnější tak jestli to sou holky, jako ta na fotce cos tu sem dával před chvílí, tak se ani nedivím, že maj rádi chlupy v čaji :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Bohuzel u nas se to vetsinou micha s 12kou Plzni tak to nedopada dobre jj, plzeň je dobrá volba, tu mám taky moc rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.