Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
já si to teď zdůvodnil, že mi je zima, tak jsem si namíchal finskou s redbullem, jen jsem to trochu přehnal, takže je to 50:50 :smich: No co, aspoň bude teplo :palec2:

hele to já na předloňský besídce pil toto taky ale jenom v poměru3:1...3vodky 1Bejk.....nooo bylo to pak velký,jsem jim ukázal jak ses slaví lol

Vloženo

No predminuly patek co jsme meli sezeni celeho IT, tak jsem byl autem a musel jsem neco pit a nechtelo se mi colu tak jsem dal asi 5redbullu a do pul 4 do rana jsem hral Dibalo II datadisk Lord of destruction za lucistnici hral jsem od zacatku a dal jsem cely prvni mesto :Dlol

Vloženo
hele to já na předloňský besídce pil toto taky ale jenom v poměru3:1...3vodky 1Bejk.....nooo bylo to pak velký,jsem jim ukázal jak ses slaví lol

:smich:, ještě tu mám pul flašky tequily, matexu a ještě nějakej bourbon, ale ten se tu válí už dýl

Vloženo
jakejkoli chlast míchanej s pivem je potom hnus a hlavně fernet

hele ani ne, to mi vubec nevadí, jediný co mi vadí je povo a na to víno, to pak nedopadá dobře :smich: :smich:

Vloženo
jakejkoli chlast míchanej s pivem je potom hnus a hlavně fernet

Ano to je opravdu peklo ono 6 plzni a do toho panaky vseho mozneho a hlavne ferneta je spatna kombinace ta noc byla peklo a rano me za trest vyhnali !!!PESKY!!!! nakoupit, to uz byl velky trest, a tak jsem pak chodil po meste a lemtal jsem vychlazenou colu v plechovce a nejak mi to slo samo :Dlol

Vloženo
já mám ale koule oholený :palec2::smich: takže to by bylo max z bradky

ale tak když to těm pralesním ženám chutná, tak proč ne :smich: doufám že je máš mytý a nebo je meješ až v tom čaji lol lol

Vloženo
:smich:, ještě tu mám pul flašky tequily, matexu a ještě nějakej bourbon, ale ten se tu válí už dýl

tequilu nepiju to mi vůbec nechutná,matexa nevím co je,ale jestli je to Metaxa aspoň 5 a více hvězdiček tak to je mňamka velká,bourbon joo ale jen s colou :palec2:

Vloženo
tequilu nepiju to mi vůbec nechutná,matexa nevím co je,ale jestli je to Metaxa aspoň 5 a více hvězdiček tak to je mňamka velká,bourbon joo ale jen s colou :palec2:

jo je to Metaxa 5, jsem se přepsal ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...