Prosinec 21, 200915 r Ondro to je rada nad zlato ... a jestli máš ucpanej nos , tak se připrav že to budeš mít na patře ještě tejden .))) tak jsem kamarád,tak mu rád poradím a je pravda že jak to jde i nosem ven tak to je síla velká
Prosinec 21, 200915 r Tak dobrou chut, no jinak za chvili snad uz taky pujdeme na obed nejak me to dneska nbavi no jeste dve a pul hodky a domu
Prosinec 21, 200915 r To jsou ty západní vlivy ty joo ještě že jsem na jihu ...ten západ je opravdu hodně divokej
Prosinec 21, 200915 r co bylo..já mám rajskou-knedlík a paprikovej lusk já měl dnes toto:Zelňačka,Kuřecí ďábelská směs, hranolky, obloha
Prosinec 21, 200915 r dneska musim pro dárky ... to bude zase v krámech namrdáno ... ty joo te seš dobrej blázen,teďkom jít do obchodů nikde žádný lidi,žádný fronty atd.
Prosinec 21, 200915 r tak sem to vosral .) Koupil na eshopu a poslal tam naseho šoféra aby to dovezl .))) Takhle se nakupujou dárky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.