spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ondro to je rada nad zlato ... a jestli máš ucpanej nos , tak se připrav že to budeš mít na patře ještě tejden .))) tak jsem kamarád,tak mu rád poradím a je pravda že jak to jde i nosem ven tak to je síla velká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak dobrou chut, no jinak za chvili snad uz taky pujdeme na obed nejak me to dneska nbavi no jeste dve a pul hodky a domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Takovej řízek v trojobale nosem ... to není vůbec radost )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 To jsou ty západní vlivy ty joo ještě že jsem na jihu ...ten západ je opravdu hodně divokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ja nevim dneska to bude asi kure a brambor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jdu taky,mám už hlad,tak dobrou všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 taky dobrou chut, ja musim pockat do pul jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Kua ten pitčus tu pro to ještě nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 konečně ... už tu je ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak snad dorazi nebo hodil marenu na skutru nekde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 konečně ... už tu je ) Jakoby te slysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak uz taky jdeme na obed hura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jdu si pro čínu bo tu zhebnu hladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 klidně pro mě za mě zhebni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Jirko..opět jsem nezklamal viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak jsem tu po o...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 co bylo..já mám rajskou-knedlík a paprikovej lusk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Jirko..opět jsem nezklamal viď Ne ... .)) to teda ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 já vím..jinej už nebudu... ale když jsi tak nahrál..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 co bylo..já mám rajskou-knedlík a paprikovej lusk já měl dnes toto:Zelňačka,Kuřecí ďábelská směs, hranolky, obloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 dneska musim pro dárky ... to bude zase v krámech namrdáno ... ty joo te seš dobrej blázen,teďkom jít do obchodů nikde žádný lidi,žádný fronty atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak sem to vosral .) Koupil na eshopu a poslal tam naseho šoféra aby to dovezl .))) Takhle se nakupujou dárky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 no vidíš jak si s tím vydrbal....btw cos koupil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak co delate kanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.