Prosinec 21, 200915 r Autor to jo, ale ne že bych to detailně zkoumal jako ty...... ...já to napsal jako holej fakt...
Prosinec 21, 200915 r Tak jsem tu, ještě jsem se stavoval na poště a strávil tam půl hodiny, takovejch lidí na poště, to snad ani neni možný
Prosinec 21, 200915 r nemůžu napsat ... .) Stará to tu fízluje .))) tak napiš že auto třeba a uvidíš jak bude překvapená
Prosinec 21, 200915 r foto!!foto!!!foto!!! myslím, že zas do takovejch extrémů chodit nemusíme, já zrovna Markovo hovno vidět nemusím :smich:
Prosinec 21, 200915 r myslím, že zas do takovejch extrémů chodit nemusíme, já zrovna Markovo hovno vidět nemusím :smich: hovno né,ale koule joo že Libore
Prosinec 21, 200915 r hovno né,ale koule joo že Libore ne Ondro, to ty tu od rána mluvíš jen o koulích
Prosinec 21, 200915 r ne Ondro, to ty tu od rána mluvíš jen o koulích Libore koule patřej k vánocům )
Prosinec 21, 200915 r nemůžu napsat ... .) Stará to tu fízluje .))) To mas nejak spatne vycviceny Jirko
Prosinec 21, 200915 r ne Ondro, to ty tu od rána mluvíš jen o koulích možná je to nostalgií Vánoc,sníh ,sněhuláci,koule atd.
Prosinec 21, 200915 r Libore koule patřej k vánocům ) No ty co s nima nic jinyho uz nezmuzou tak to potom jo, to jsem si vzpomel na ten vtip, jak rika dedecek, ja uz mam ty koule jen tak na vanoce na ozdobu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.