Prosinec 21, 200915 r možná je to nostalgií Vánoc,sníh ,sněhuláci,koule atd. opravdu?? tak si je pověs na chvíli na stromek(nejlíp někde venku) a ono tě to přejde
Prosinec 21, 200915 r to jo, ale né ty Ondrovi ale prdllajs...víš jak by se krásně vyjímali na tvým vánočním stromečku
Prosinec 21, 200915 r ale prdllajs...víš jak by se krásně vyjímali na tvým vánočním stromečku tak to by byl extrém Ty je jako ozdoby používáš viď?
Prosinec 21, 200915 r No koukam dneska kdyz tu nejedou hovna tak aspon koule jsou vánoce, tak jsme změnili téma debaty
Prosinec 21, 200915 r Koukam ze ste se asi na tom domluvili To je pravda a az roztaje ten snih tak se budeme bavit o srackach
Prosinec 21, 200915 r Koukam ze ste se asi na tom domluvili To je pravda a az roztaje ten snih tak se budeme bavit o srackach Tak v okolí Varů to už asi taje, podle toho co tu Marek psal
Prosinec 21, 200915 r Jirko jste ne, ale za chvili jdu domu, tak se stavim na recepci a zeptam se holek jestli tam neco neni, jestli toho nemaji hodne a nestacili to jeste rozdistribuovat
Prosinec 21, 200915 r Tak v okolí Varů to už asi taje, podle toho co tu Marek psal No nevim psal mi soucasny stav a nejak to na to nevypadalo
Prosinec 21, 200915 r Tak se tu mejte hezky a zase zitra, ja jsem jinak v praci az do stredy a 24. mam sluzbu tak me na netu asi najdete taky
Prosinec 21, 200915 r Jirko jste ne, ale za chvili jdu domu, tak se stavim na recepci a zeptam se holek jestli tam neco neni, jestli toho nemaji hodne a nestacili to jeste rozdistribuovat nějaký pěkný???
Prosinec 21, 200915 r mám špatnou a dobrou zprávu ... Ucpal sem hajzl , ale šlo to vyndat rukama k tomu není co dodat :smich:
Prosinec 21, 200915 r mám špatnou a dobrou zprávu ... Ucpal sem hajzl , ale šlo to vyndat rukama :_icon_smich2:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.