Prosinec 21, 200915 r ty nový sem moc neposlouchal .. ale starý ( Vyhlašuju boj - album ) to sem mel celkem najety
Prosinec 21, 200915 r ty nový sem moc neposlouchal .. ale starý ( Vyhlašuju boj - album ) to sem mel celkem najety já mám tu jejich best offku a povedý kousky
Prosinec 21, 200915 r Asi bych tu neroztočil ani snake ) Porad to řvve že plnej disk ) nesmíš tam ukládat tolik péčka
Prosinec 21, 200915 r Akorat mi u Škworu nasralo jak maj jednu pisničku , totálně vykradenou od Lannyho Kravitze ... To mi přijde trochu ubohý na to jak jsou našlápnutí. To je spíš ale muzikanstskej názor , namám rád covery a už vůbec vykrádačky... Upraveno Prosinec 21, 200915 r od Evers
Prosinec 21, 200915 r Covece Skwor - Tak to jsme my , Lanny - Stillness of heart ten začátek ( akorát Škwoři maj hutnější zvuk )
Prosinec 21, 200915 r chlapci něco pro vás http://www.novinky.cz/zena/zdravi/187470-k...dpokladalo.html
Prosinec 21, 200915 r Covece Skwor - Tak to jsme my , Lanny - Stillness of heart ten začátek ( akorát Škwoři maj hutnější zvuk ) jdu to najít na jůtůb a schválně to testnu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.