spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Vlasto jako mám rád různý divný věci ale toto opravdu néééé lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jsem zvědavej jestli někdo dojde,jsem tu na chvíli než něco smahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 no mít OI tak do ní jdu :smich: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75164&hl= hoši, tak to je extrém :smich: "Na autě vypadá suprově" No každýmu podle jeho gusta, mě spíš ta OI na fotce připomíná prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jsem zvědavej jestli někdo dojde,jsem tu na chvíli než něco smahnu sem se přišel podívat, a docela jsem se pobavil u tý masky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 jako jak sem jí viděl tak sem se málem posral smíchy..toto jak si někdo dá na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 myslím, že zas do takovejch extrémů chodit nemusíme, já zrovna Markovo hovno vidět nemusím no je to stejný jako když se podíváš ráno do zrcadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 no tady je mrtvo....poslední den makačky a pak volno až do 4.1.2010 . co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 no já jdu i zítra a jeden den asi mezi svátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Dobré ráno jako jak sem jí viděl tak sem se málem posral smíchy..toto jak si někdo dá na auto taky nechápu, je to něco strašnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 asi napíšu Ježíškovi a jestli jsem moc zlobil tak dostanu taky takovou masku na svoje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 asi napíšu Ježíškovi a jestli jsem moc zlobil tak dostanu taky takovou masku na svoje auto to si ale muselbýt moc hodnej, abys dostal takovou nádheru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 to právě néé,toto nemůže dostat někdo kdo byl hodnej..toto je za trest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 zdar ) Ondro tak to neklaplo nasazoval jsem laťku .-)))) Ja jdu taky jeste zejtra a pak az 4.1. Mára : jeste to s tebou neseklo ?? Skoda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 čau Jirko,já se taky včera na to vybodl a pak jsem něco smahnul co jsem potřeboval a poslechl si CD co mě přišli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 ty vole ... tak vcera privezli tu věc , měla k tomu být SD karta 8GM - nejak ji ale panove nedodali Tak dneska znova )) Co ty Onrdo co si koupi malé ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 zdar ) Ondro tak to neklaplo nasazoval jsem laťku .-)))) Ja jdu taky jeste zejtra a pak az 4.1. Mára : jeste to s tebou neseklo ?? Skoda ... Ne ne já jsem hóóóódně odolnej....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 ty vole ... tak vcera privezli tu věc , měla k tomu být SD karta 8GM - nejak ji ale panove nedodali Tak dneska znova )) Co ty Onrdo co si koupi malé ?? ááá tak to už tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 (editace) co mohl koupit...asi nějakou blbost...nic jinýho Editováno: 22. Prosinec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 TY SEŠ HLAVA Máro ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 já vím..proto mě máte rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Ale nemame radi bonzaky ... A tys to ted bonznul !! .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 aha tak sorry...mám ten příspěvek EDITNOUT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 jooooooo.... .)) Občas to tu pročítá .. tak bych nerad abys mi zmrvil překvápko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.