Prosinec 21, 200915 r no mít OI tak do ní jdu :smich: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75164&hl= hoši, tak to je extrém :smich: "Na autě vypadá suprově" No každýmu podle jeho gusta, mě spíš ta OI na fotce připomíná prase
Prosinec 21, 200915 r jsem zvědavej jestli někdo dojde,jsem tu na chvíli než něco smahnu sem se přišel podívat, a docela jsem se pobavil u tý masky
Prosinec 21, 200915 r jako jak sem jí viděl tak sem se málem posral smíchy..toto jak si někdo dá na auto
Prosinec 22, 200915 r Autor myslím, že zas do takovejch extrémů chodit nemusíme, já zrovna Markovo hovno vidět nemusím no je to stejný jako když se podíváš ráno do zrcadla...
Prosinec 22, 200915 r Autor no tady je mrtvo....poslední den makačky a pak volno až do 4.1.2010 . co vy?
Prosinec 22, 200915 r Dobré ráno jako jak sem jí viděl tak sem se málem posral smíchy..toto jak si někdo dá na auto taky nechápu, je to něco strašnýho
Prosinec 22, 200915 r asi napíšu Ježíškovi a jestli jsem moc zlobil tak dostanu taky takovou masku na svoje auto
Prosinec 22, 200915 r asi napíšu Ježíškovi a jestli jsem moc zlobil tak dostanu taky takovou masku na svoje auto to si ale muselbýt moc hodnej, abys dostal takovou nádheru
Prosinec 22, 200915 r zdar ) Ondro tak to neklaplo nasazoval jsem laťku .-)))) Ja jdu taky jeste zejtra a pak az 4.1. Mára : jeste to s tebou neseklo ?? Skoda ...
Prosinec 22, 200915 r čau Jirko,já se taky včera na to vybodl a pak jsem něco smahnul co jsem potřeboval a poslechl si CD co mě přišli
Prosinec 22, 200915 r ty vole ... tak vcera privezli tu věc , měla k tomu být SD karta 8GM - nejak ji ale panove nedodali Tak dneska znova )) Co ty Onrdo co si koupi malé ??
Prosinec 22, 200915 r Autor zdar ) Ondro tak to neklaplo nasazoval jsem laťku .-)))) Ja jdu taky jeste zejtra a pak az 4.1. Mára : jeste to s tebou neseklo ?? Skoda ... Ne ne já jsem hóóóódně odolnej.......
Prosinec 22, 200915 r ty vole ... tak vcera privezli tu věc , měla k tomu být SD karta 8GM - nejak ji ale panove nedodali Tak dneska znova )) Co ty Onrdo co si koupi malé ?? ááá tak to už tuším
Prosinec 22, 200915 r Autor co mohl koupit...asi nějakou blbost...nic jinýho Upraveno Prosinec 22, 200915 r od Marek
Prosinec 22, 200915 r jooooooo.... .)) Občas to tu pročítá .. tak bych nerad abys mi zmrvil překvápko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.