Prosinec 22, 200915 r My stromek včera ... i sex byl .)) Ondro : mám di hodit sz jaký co je ? .)) jj písni
Prosinec 22, 200915 r doufám, že se natáhneš nenatáhnul ) Máš pech !! Ondro : co chceš popsat ?? Ten sex ??
Prosinec 22, 200915 r já jsem se taky vrátil z oběda, měl jsem segedín , pěkně to venku klouže a na autě pěkná krusta ledu
Prosinec 22, 200915 r jj ten sex ale detaily všechny,jako kdy zásun,její oragasmus tvůj atd No tak normalka ) Dvakrat dovnitr ven a usnul sem
Prosinec 22, 200915 r já jsem se taky vrátil z oběda, měl jsem segedín , pěkně to venku klouže a na autě pěkná krusta ledu segedín miluju ,jinak tady jako na jaře,vše taje a sraček plno
Prosinec 22, 200915 r segedín miluju ,jinak tady jako na jaře,vše taje a sraček plno taky mám segedín rád tady bylo -3 a pršelo, tak to pěkně namrzlo a všude je led , teď je tu -1 a je tu jedna velká klouzačka
Prosinec 22, 200915 r taky mám segedín rád tady bylo -3 a pršelo, tak to pěkně namrzlo a všude je led , teď je tu -1 a je tu jedna velká klouzačka tady je docela teplo,nemám teploměr ale myslím že je nad nulou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.