spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 a zdravit bude kdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 sem teď slyšel že v Praze dělají nějakej novej zimní stadion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 no nazdar,tak přiště ať je to v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 hele Dejve,Vánoce za dveřma,bude něco novýho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 nic nove nic...chory som stale cize tak....sa to uz so mnou dlho taha..a nie a nie ist k doktorovi lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 sem myslel nějaká nová fotečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 čau Dejve Ondro, musíš počkat až pod stromeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 tak nejsme malý děcka néé Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Taky si myslím, tak by nám to mohl dát jako předčasnej dárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 teď jsem tu měl nadhernou mladou prdelku,škoda že vám ji nemůžu ukázat,ale byla teda těžce :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 .. kua šéf tu prudí a chce mi porad pouštět nějakej big beat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 (editace) každej mobil má foťák .)) - tak se příště víc čiň Editováno: 22. Prosinec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 teď jsem tu měl nadhernou mladou prdelku,škoda že vám ji nemůžu ukázat,ale byla teda těžce :prc: težce si nás zklamal a jak píše Jirka, každej mobil má foťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 .. kua šéf tu prudí a chce mi porad pouštět nějakej big beat .) SLIPKNOT?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 p.Jordison se mu líbíl ) On je na klasiku Mr.BIg atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 každej mobil má foťák .)) - tak se příště víc čiň woe,stála ani ne metr odemě,jak ji mám vyfotit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Dělám že píšu sms a mířím an ní ne ? Zvuk fotáku vypnutej a je to vyřízená věc .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Jirka má zkušenosti, vem si z něj příklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 jj Joey je dobrej machr a blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Dělám že píšu sms a mířím an ní ne ? Zvuk fotáku vypnutej a je to vyřízená věc .)) nevím jak jej vypnout..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 mám to v nastavení foťáku )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Jirka má zkušenosti, vem si z něj příklad Jak jinak chceš v létě fotit buchty co choděj v sukních bez .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 mám to v nastavení foťáku )) já to tam nemám bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 já to tam nemám bohužel .. no tak to votevři a vyřaď z provozu repráček )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.