Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No jinak Fabcu jsem rano odvezl do skodovky do TUkasu a podivaji se tam na ni, na ty ostrikovace a tak, mozna ze tam u nich koupim jeste ty AERO sterace na fabku origo skoda, no pak uz jen ten zadni sterac FII Combi a je to cajk :)

Vloženo
No jinak Fabcu jsem rano odvezl do skodovky do TUkasu a podivaji se tam na ni, na ty ostrikovace a tak, mozna ze tam u nich koupim jeste ty AERO sterace na fabku origo skoda, no pak uz jen ten zadni sterac FII Combi a je to cajk :)

no počítej ty přední stěrače tak 800,-

Vloženo

Ondro presne tak predni sterace 800,- to je ale good cena :) a jsme zvedavy za cenu opravy ty ostrikovace enbo vubec cim to bylo, no jinak daly my slevu 30% na praci a 10% na material, protoze auto mam starsi vic jak 4roky

Vloženo

No šlo to než sem dojel ven z lesa .)) Tam dotalka a navic to ej z kopce takze sem tatak dobrzil na upati kopce a cumel dolu... nakonec sem se na to vysral a jel to jinudy.. to bylo tak abych to poslal nekam do skarpy .)

Vloženo
Ondro presne tak predni sterace 800,- to je ale good cena :) a jsme zvedavy za cenu opravy ty ostrikovace enbo vubec cim to bylo, no jinak daly my slevu 30% na praci a 10% na material, protoze auto mam starsi vic jak 4roky

já je tady sehnal za 500,- fungl new ty přední

Vloženo
No šlo to než sem dojel ven z lesa .)) Tam dotalka a navic to ej z kopce takze sem tatak dobrzil na upati kopce a cumel dolu... nakonec sem se na to vysral a jel to jinudy.. to bylo tak abych to poslal nekam do skarpy .)

to se teda divím,tady teplo slunko svítí.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...