Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 no jel sem tam ve dve rano a bylo to v pohode .)) Vecer bylo +2 .. tak to vsechno roztalo a rano -2 tak to cely natuhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 To jo to je pekne naprd, no ale tak ono uz je zase teplo, tak ono se to tem smejdum fakt povede a vanoce budou na blate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Ahoj lidi, my jsme tu zapadaný a pořád sněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tome ti ty ostřiky pořád tekly jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 kluci jdu na oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 neeechood .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tome : neni zac , nezapomen dat bagrovi )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 neeechood .)) tak teda néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 pánové,dnes vynikající oběd vývar a Vepřové medailonky po anglicku, hranolky, obloha,no to maso bylo luxusně udělaný,fakt dobrota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Ahoj lidi, my jsme tu zapadaný a pořád sněží tady jako na jaře ,teplo a svítí sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 To vám závidím, na mě něco z toho počasí leze, začíná mě bolet v krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tome : neni zac , nezapomen dat bagrovi )) Nezpomenu ale jen nevim kdy se tam dostanu asi az po novem roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 tady jako na jaře ,teplo a svítí sluníčko To jsou hrozny teplotni skoky o vikendu -15 a vcera +5 to je fakt hrozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tome ti ty ostřiky pořád tekly jo? JJ porad to nekde teklo a ja mel garaz vzdy modrou podlahu, takze nevim a vim o vice lidech co ted v tech mrazech jim zamrzly proste tam lejou sracky i kdyz deklaruji -20 asi budu kupovat ostriky jen u skodovky a budu to mit garantovane a kdyz ne tak jim to omlatim o hlavu, takze fabca dneska je ve skodovce a udelaji i celkovou prohlidku v lednu enbo unoru jdu na STK a ME, ale vim ze projdu i ofiko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 To vám závidím, na mě něco z toho počasí leze, začíná mě bolet v krku hele na bolení v krku mám spec.meducínu ale musíš ji tam rvát pod tlakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 To jsou hrozny teplotni skoky o vikendu -15 a vcera +5 to je fakt hrozny kdyby byla tady taková zima jako dnes tak jsem spokojenej,jezdíš v poho žádnej stres z náledí a sraček bílejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 to ja ne .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Ja potrebuju v zime snih poradny vanice zaveje mrznuti no proste prava zima, takova ta zima na pul ze jsou sracky a zadny snih to neni ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 pro mě je ideální zima léto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 člověk může sportovat o 106,chodit jen v kraťasích,sedět na zahrádce na obědě....paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Nevim .. me to je fuk .)) Hlavne ze je pivo studený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 pro mě je ideální zima léto JJ leto by to chtelo obout konecne letni kola a chodit na lehko a ne porad jak pumpa, ale zima ma taky sve kouzlo ale musi to byt zima ne sracka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Nevim .. me to je fuk .)) Hlavne ze je pivo studený A holky pekny vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 mě teď sere to oblíkání,pak zase zeslíkání hader na sebe furt,zima pak teplo pak sračky na silnici,pak to namrzne...opravdu toto nemusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 JJ porad to nekde teklo a ja mel garaz vzdy modrou podlahu, takze nevim a vim o vice lidech co ted v tech mrazech jim zamrzly proste tam lejou sracky i kdyz deklaruji -20 asi budu kupovat ostriky jen u skodovky a budu to mit garantovane a kdyz ne tak jim to omlatim o hlavu, takze fabca dneska je ve skodovce a udelaji i celkovou prohlidku v lednu enbo unoru jdu na STK a ME, ale vim ze projdu i ofiko tak snad to opravěj a bude to OK No já kupuju směs od Sheronu nebo jak se to píše a v pohodě, ostřiky mi nezamrzly ani v těch mrazech co byly a auto stálo přes noc venku, jen při jízdě to zamrzalo na stěračích, takže když jsem přijel domu, měl jsem je modrý Tak z STK mít strach určitě nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.