Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no jel sem tam ve dve rano a bylo to v pohode .)) Vecer bylo +2 .. tak to vsechno roztalo a rano -2 tak to cely natuhlo :(

To jo to je pekne naprd, no ale tak ono uz je zase teplo, tak ono se to tem smejdum fakt povede a vanoce budou na blate :(

Ahoj lidi, my jsme tu zapadaný a pořád sněží :help:

Tome ti ty ostřiky pořád tekly jo? :kuk:

kluci jdu na oběd

neeechood .))

Tome : neni zac , nezapomen dat bagrovi :)))

neeechood .))

tak teda néé lol

pánové,dnes vynikající oběd vývar a Vepřové medailonky po anglicku, hranolky, obloha,no to maso bylo luxusně udělaný,fakt dobrota

Ahoj lidi, my jsme tu zapadaný a pořád sněží :help:

tady jako na jaře ,teplo a svítí sluníčko :palec2:

To vám závidím, na mě něco z toho počasí leze, začíná mě bolet v krku :feve:

Tome : neni zac , nezapomen dat bagrovi :)))

Nezpomenu ale jen nevim kdy se tam dostanu asi az po novem roce :(

tady jako na jaře ,teplo a svítí sluníčko :palec2:

To jsou hrozny teplotni skoky o vikendu -15 a vcera +5 to je fakt hrozny :(

Tome ti ty ostřiky pořád tekly jo? :kuk:

JJ porad to nekde teklo a ja mel garaz vzdy modrou podlahu, takze nevim a vim o vice lidech co ted v tech mrazech jim zamrzly proste tam lejou sracky i kdyz deklaruji -20 asi budu kupovat ostriky jen u skodovky a budu to mit garantovane a kdyz ne tak jim to omlatim o hlavu, takze fabca dneska je ve skodovce a udelaji i celkovou prohlidku v lednu enbo unoru jdu na STK a ME, ale vim ze projdu i ofiko :)

To vám závidím, na mě něco z toho počasí leze, začíná mě bolet v krku :feve:

hele na bolení v krku mám spec.meducínu :smich::prc::smich: ale musíš ji tam rvát pod tlakem lol

To jsou hrozny teplotni skoky o vikendu -15 a vcera +5 to je fakt hrozny :(

kdyby byla tady taková zima jako dnes tak jsem spokojenej,jezdíš v poho žádnej stres z náledí a sraček bílejch

to ja ne .))

Ja potrebuju v zime snih poradny vanice zaveje mrznuti no proste prava zima, takova ta zima na pul ze jsou sracky a zadny snih to neni ono :(

pro mě je ideální zima léto lol

člověk může sportovat o 106,chodit jen v kraťasích,sedět na zahrádce na obědě....paráda :palec2:

Nevim .. me to je fuk .)) Hlavne ze je pivo studený :smich:

pro mě je ideální zima léto lol

JJ leto by to chtelo obout konecne letni kola a chodit na lehko a ne porad jak pumpa, ale zima ma taky sve kouzlo ale musi to byt zima ne sracka :(

Nevim .. me to je fuk .)) Hlavne ze je pivo studený :smich:

A holky pekny vid :D

mě teď sere to oblíkání,pak zase zeslíkání hader na sebe furt,zima pak teplo pak sračky na silnici,pak to namrzne...opravdu toto nemusím.

JJ porad to nekde teklo a ja mel garaz vzdy modrou podlahu, takze nevim a vim o vice lidech co ted v tech mrazech jim zamrzly proste tam lejou sracky i kdyz deklaruji -20 asi budu kupovat ostriky jen u skodovky a budu to mit garantovane a kdyz ne tak jim to omlatim o hlavu, takze fabca dneska je ve skodovce a udelaji i celkovou prohlidku v lednu enbo unoru jdu na STK a ME, ale vim ze projdu i ofiko :)

tak snad to opravěj a bude to OK ;) No já kupuju směs od Sheronu nebo jak se to píše a v pohodě, ostřiky mi nezamrzly ani v těch mrazech co byly a auto stálo přes noc venku, jen při jízdě to zamrzalo na stěračích, takže když jsem přijel domu, měl jsem je modrý :smich: Tak z STK mít strach určitě nemusíš ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.