baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 hele na bolení v krku mám spec.meducínu ale musíš ji tam rvát pod tlakem :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 JJ leto by to chtelo obout konecne letni kola a chodit na lehko a ne porad jak pumpa, ale zima ma taky sve kouzlo ale musi to byt zima ne sracka zima někde na horách to joo,ale tady na jihu to nikdy tak není takže radši to léto a hlavně v létě choděj baby na lehko a je se na co dívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 zima někde na horách to joo,ale tady na jihu to nikdy tak není takže radši to léto a hlavně v létě choděj baby na lehko a je se na co dívat Presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 člověk může sportovat o 106,chodit jen v kraťasích,sedět na zahrádce na obědě....paráda v tom jsem s tebou za jedno, teď když chceš ven, tak se musíš nabalit, v létě jen vyběhneš, sedneš na terásku a dáš pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Presne tak přesně, teď se ani není na co dívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 tak snad to opravěj a bude to OK No já kupuju směs od Sheronu nebo jak se to píše a v pohodě, ostřiky mi nezamrzly ani v těch mrazech co byly a auto stálo přes noc venku, jen při jízdě to zamrzalo na stěračích, takže když jsem přijel domu, měl jsem je modrý Tak z STK mít strach určitě nemusíš Jinak me jeste napadla takova vec, koukal jsem se do knizky o emisich a tam bylo emise platnost 22.1. 2010 ale na znamkach na SPZ mam 2/2010 a to sami na technickou 2/2010, tak by me zajimalo jaky udaje plati, stejne tam pojedu v polovine ledna, ale stejne jaky udaj plati i dkyz je to rodzil pouze mesice Ja nevim uz jakou smes kupovat no asi budu jezdit do skodovky takhle kdyz budou ty mrazy jinak je to jedno si myslim, no sterace taky mam dylema jestli uz ted koupit novy nebo az na jare ale uz ybch chtel ty aerotwiny od skodovky ted aby to stiralo poradne v techto srackach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 přesně, teď se ani není na co dívat Jedine na neto to by nam Ondra mohl doporucit nejake stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Jinak me jeste napadla takova vec, koukal jsem se do knizky o emisich a tam bylo emise platnost 22.1. 2010 ale na znamkach na SPZ mam 2/2010 a to sami na technickou 2/2010, tak by me zajimalo jaky udaje plati, stejne tam pojedu v polovine ledna, ale stejne jaky udaj plati i dkyz je to rodzil pouze mesice Ja nevim uz jakou smes kupovat no asi budu jezdit do skodovky takhle kdyz budou ty mrazy jinak je to jedno si myslim, no sterace taky mam dylema jestli uz ted koupit novy nebo az na jare ale uz ybch chtel ty aerotwiny od skodovky ted aby to stiralo poradne v techto srackach tak to nevim, ale je lepší na ní zaket radši dřív, ať pak nejsou nějaký problémy. Já tuhle směs kupuju i letní a jsem s ní spokojenej, takže u ní zůstanu, ve škodovce to budou mít uržitě zas předražený Osobně bych stěrače koupil až na jaře, teď na zimu je to myslím škoda do těch mrazů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Jedine na neto to by nam Ondra mohl doporucit nejake stranky ale na netu to není ono, na živo je to mnohem lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 ale na netu to není ono, na živo je to mnohem lepší To jo a navic si to taky trochu osahat vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 tak to nevim, ale je lepší na ní zaket radši dřív, ať pak nejsou nějaký problémy. Já tuhle směs kupuju i letní a jsem s ní spokojenej, takže u ní zůstanu, ve škodovce to budou mít uržitě zas předražený Osobně bych stěrače koupil až na jaře, teď na zimu je to myslím škoda do těch mrazů To si prave taky rikam, ze do tech mrazu je to skoda ale pak zas kdyz jsou ty sracky a pak z toho okna jde to lip, no jinak ten zadni uplne vola po vymene ale koukam ze Ondrovi asi zadny jeste neprisly no az pojedu na STK a ME tak se tam zeptam jak to je, jaky udaj je platny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 To jo a navic si to taky trochu osahat vid to je slovo do pranice :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 To si prave taky rikam, ze do tech mrazu je to skoda ale pak zas kdyz jsou ty sracky a pak z toho okna jde to lip, no jinak ten zadni uplne vola po vymene ale koukam ze Ondrovi asi zadny jeste neprisly no az pojedu na STK a ME tak se tam zeptam jak to je, jaky udaj je platny tak jestli ti to už blbě stírá, tak bych koupil něco levnýho do konce zimi a na jaře koupil pak tyhle drahý Taky čekám kdy Ondra dá vědět, že je má skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 v tom jsem s tebou za jedno, teď když chceš ven, tak se musíš nabalit, v létě jen vyběhneš, sedneš na terásku a dáš pivko a hlavně když je trošku chladno dáš si max mikinu,teď se jednou musiš oblíct jak prase,druhej den zase úplně jinak když se udělá o trošku tepleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 No pánové .. .dopiju kafíčko a koukám vypadnout ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 ale na netu to není ono, na živo je to mnohem lepší tak je jasný že live je to lepší,ale na druhou stranu takový kousky jako na netu nikde neuvíš live natož abys je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 No pánové .. .dopiju kafíčko a koukám vypadnout ) nikam,hezky tu budeš se mnou až do 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 ) To zamrznou selnice a nikam se nedostanu .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 tak jestli ti to už blbě stírá, tak bych koupil něco levnýho do konce zimi a na jaře koupil pak tyhle drahý Taky čekám kdy Ondra dá vědět, že je má skladem čekám až nabídnete víc peněz :smich: pak budou hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Heheh ... hele kdyby sme se nevideli ... tak pěkný svátky a ty chcanky okolo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 ) To zamrznou selnice a nikam se nedostanu .))) co večer dáme??? já už 2 dny nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 No pánové .. .dopiju kafíčko a koukám vypadnout ) No to se nekdo ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 co večer dáme??? já už 2 dny nehrál Dneska musíme .-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 tak je jasný že live je to lepší,ale na druhou stranu takový kousky jako na netu nikde neuvíš live natož abys je to už je hold smůla no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 TAK TI KDO DNESKA UZ NEBDOU (COZ ME SE NETYKA) TAK BYCH CHTEL POPRAT KRASNE A KLIDNE PROZITI SVATKU VANOCNICH (COZ SE ME OPET NETYKA) BOHATEHO JEZISKA A DOBROU VECERI BEZ ZARAZENE KOSTI V KRKU A PRAT DO NOVEHO ROKU NEBUDU PROTOZE SE TADY JESTE UVIDIME URCITE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.