baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 čekám až nabídnete víc peněz :smich: pak budou hned hehe lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Dneska musíme .-)) okolo 20 bych měl být ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 čekám až nabídnete víc peněz :smich: pak budou hned Tak do SZ klidne napis co za ne chces naposled byla cena 250,- nebo kolik, ale vim ze jsi psal ze zatim nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 hehe lol né teď vážně,zatím fakt není ani ks,jak dojdou hned dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tak já se taky přidávám k příní hezky prožitých vánočních svátků, já se tu zítra ještě ukážu, tak snad tu na někoho natrafím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 né teď vážně,zatím fakt není ani ks,jak dojdou hned dám vědět tak snad budou do jara, teď bych ho stejně neměnil v tomhle marastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 okolo 20 bych měl být ready Píšu si tě do diáře ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tak já se taky přidávám k příní hezky prožitých vánočních svátků, já se tu zítra ještě ukážu, tak snad tu na někoho natrafím Na me urcite ja mam zitra sluzbu od 7:00 do 18:00 nastesti z domova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tak aspon prikladej do kotle .. at nam kamna nevyhasnou .)) A sraz zase 4.1 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 tak snad budou do jara, teď bych ho stejně neměnil v tomhle marastu JJ snad do jara to bude to skripani je hruza kdo neni zvykli tak se lekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Na me urcite ja mam zitra sluzbu od 7:00 do 18:00 nastesti z domova tak ještě že z domova, to je celkem v poho ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tak aspon prikladej do kotle .. at nam kamna nevyhasnou .)) A sraz zase 4.1 ) se tu už do 4.1. neukážeš jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 JJ snad do jara to bude to skripani je hruza kdo neni zvykli tak se lekne mě zatím moc neskřípe, jen blbě stírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 se tu už do 4.1. neukážeš jo? Ne ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Hele ... priplaci se neco za vykosteni kapra atd... ? Jeste sem to nikdy nekupoval .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Jirko prej se priplaci neco za to kdyz ti to pripravi na miste. Proto ja radsi rizky porad se toho nejak drzim ale treba tata tak ten rybu musi mit za kazdou ceno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Ne ))) taková absence, tak to pak budeš muset hodnotit aspoť 100 fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 mě zatím moc neskřípe, jen blbě stírá To on zas tak blbe nestira i kdyz jak kdy ale kdyz se rozjede tak to neni prijemny zvuk ale pak uz je v poho, a navic ten z FII vypada lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 taková absence, tak to pak budeš muset hodnotit aspoť 100 fotek Nebo nejaky naloadovat No to si Jirka bude uzivat hezky nekde na horach asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Jirko prej se priplaci neco za to kdyz ti to pripravi na miste.Proto ja radsi rizky porad se toho nejak drzim ale treba tata tak ten rybu musi mit za kazdou ceno jj připlácí, ale nevím kolik. No já radši taky ten řízek, kapra nějak nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 To on zas tak blbe nestira i kdyz jak kdy ale kdyz se rozjede tak to neni prijemny zvuk ale pak uz je v poho, a navic ten z FII vypada lip tak to určitě vypadá líp, mě nechává fleky na okně a to tam měním gumičku každou chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Nebo nejaky naloadovat No to si Jirka bude uzivat hezky nekde na horach asi a nebo tak, to bude ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 taková absence, tak to pak budeš muset hodnotit aspoť 100 fotek Ignorante, já mám hodnoceno na 2 životy dopředu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Letim ... Smudlíci mějte se ... Ondro : osmička tě čekám !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 to já kapra jednou za rok si schutí dám,ale hlavně co mám rád je polívka z kapra s opečeným rohlíkem na kostičky,to je delikatesa největší :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.