Prosinec 24, 200915 r to slovo moc předemnou teď nezmiňuj,včera padla flaška Metaxy,5 litrů vína,pulčák Rumu a ještě trochu slivovice
Prosinec 24, 200915 r to je taky dobře, já nějak nemusím ten frmol, takže si dám radši panáčka, sednu k pc a pustím si nějakej film
Prosinec 24, 200915 r Tak krásné Vánoce všem!!!!!k nám už přišel Ježíšek Upraveno Prosinec 24, 200915 r od spineshank
Prosinec 27, 200915 r Omluvte moji indispozici zde v hospodě..moc práce.... přesto se musim pochlubit co mi ježíšek přinesl držák nápojů vedle radia sítě do kufru (za sedačky,boční a přez dno) koženou řadičku s černou plaketkou a ještě mam slíbenou loketku,náklonový čidlo na xeny a pravý velký zrcátko(dovoz anglie) ...ale t až po novym roce...takhle jsem byl hodnej :smich:
Prosinec 29, 200915 r docela jo .. ale pulku vecí stejně budu prodávat,protože je mam tak to teda ježíšek nějak nedomyslel
Prosinec 29, 200915 r mno nedomyslel... ale to nevadí ... já s tim ani nepočítal.. čekal jsem trencle
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.