Leden 4, 201015 r jinak jsme se míjeli většinou tak o 3- 4 hodiny cos byl naposled online co jse se díval
Leden 4, 201015 r jinak jsme se míjeli většinou tak o 3- 4 hodiny cos byl naposled online co jse se díval Koukal jsem no ... .)
Leden 4, 201015 r Nejak se mi nechce nic delat ale rozjezd musi byt pozvolny taky se mi nějak nechce,navíc máme problém s účetnictvím tak se to teď tady řeší
Leden 4, 201015 r Autor já tu byl celý svátky ale jen na čumendu ...jo dakar....zase tam jeli jako mistři .....ale hlavně že jsou snad všichni OK..
Leden 4, 201015 r Autor říkáš na čumendu...ty seš teda vlastně takovej voayer tak von tu taky nidko nebyl......ale dívat se to jó...hlavně na práci
Leden 4, 201015 r Autor včera jsem viděl v TV že se dnes nemáme přepínat,tak se tím snažte řídit a já na to s*ru a jedu něco málo zařídit na úřad a už se nevrátím
Leden 4, 201015 r Taky jsem chtel nakouknout ale nejak vanoce naprd a nalada a chut nejak moc nebyla na nic
Leden 4, 201015 r Autor No ja jsem si rikal ze uz mas byt pryc a co tu jeste delas UŽ JDU..HELE NAPIŠ MI TEN SEZNAM....DÍK......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.