spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 jinak jsme se míjeli většinou tak o 3- 4 hodiny cos byl naposled online co jse se díval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 wowko .. , MWčko je na ní moc rychlééé )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 jinak jsme se míjeli většinou tak o 3- 4 hodiny cos byl naposled online co jse se díval Koukal jsem no ... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Nejak se mi nechce nic delat ale rozjezd musi byt pozvolny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 U mě .. HC rovnou navěc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Koukal jsem no ... .) My jsme běžně hráli do 4 do rána měl sem úplně obrácenej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Nejak se mi nechce nic delat ale rozjezd musi byt pozvolny taky se mi nějak nechce,navíc máme problém s účetnictvím tak se to teď tady řeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 kde ste??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 nazdárek tlamky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 makám jak šroubeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 hoj Máro,to je taky dost že se ukážeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 makám jak šroubeček ty woe neblbni,je první pracovní den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 teď jsem slyšel že se našim kamioňákům na Dakaru daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 já tu byl celý svátky ale jen na čumendu ...jo dakar....zase tam jeli jako mistři .....ale hlavně že jsou snad všichni OK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Ja se taky snazim makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 říkáš na čumendu...ty seš teda vlastně takovej voayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 včera jsem viděl v TV že se dnes nemáme přepínat,tak se tím snažte řídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Ja jsem to videl taky tak se podle toho taky tak ridim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 říkáš na čumendu...ty seš teda vlastně takovej voayer tak von tu taky nidko nebyl......ale dívat se to jó...hlavně na práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 včera jsem viděl v TV že se dnes nemáme přepínat,tak se tím snažte řídit a já na to s*ru a jedu něco málo zařídit na úřad a už se nevrátím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 makám jak šroubeček PROČ TI TO NEVĚŘÍM ANI V TOMTO ROCE ŽE MAKÁŠ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 No ja jsem si rikal ze uz mas byt pryc a co tu jeste delas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 já sem taky párkrát nakoukl,ale je to jak říkáš nikdo nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Taky jsem chtel nakouknout ale nejak vanoce naprd a nalada a chut nejak moc nebyla na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 No ja jsem si rikal ze uz mas byt pryc a co tu jeste delas UŽ JDU..HELE NAPIŠ MI TEN SEZNAM....DÍK...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.