spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Jirko,mám pro tebe new PC..tak si je kup ....by mě zajímala cena :smich: http://www.gamepark.cz/predelany_highendov...ower_297100.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Taky jsem chtel nakouknout ale nejak vanoce naprd a nalada a chut nejak moc nebyla na nic a co sex???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Tak na ten jeste bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Nazdar hospodoooooooo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Nazdar chlape jak se vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Mno vejde se dobře :smich: Mam velikou radost z toho držáku nápojů .Dokonce se už nebojim vzít si kafe bez víčka na benzince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Aaaa takze byl vanocni darek pro fabcu a co jeste bylo, jj napojak je dobra vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Mno už jsem to tu psal.Ale tohle mě potěšilo nejvíc a samozřejmě tradiční novoroční úklid bobíčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 aha to jsem necetl a co bylo na auto jeste krome napojaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Mno ještě kožená řadička s černou plaketkou,ale mam s chromovou už asi 6 měsíců,takže se ježuch trochu netrefil ,pak sítě do kufru komplet síťový program,jenže na dno už mam,tak ji prodávám a ještě boční... tu za sedačky jsem si nechal.Mno pak mam slíbeno ještě několik dalších dílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 tak jak je po obědě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 těžko..asi bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 no já jsem taky nějak utahanej,si asi udělám kafe abych se trošku probral.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Spal bych .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Jirko,mám pro tebe new PC..tak si je kup ....by mě zajímala cena :smich: http://www.gamepark.cz/predelany_highendov...ower_297100.htm k tomu potřebuješ vlastní jadernou elektrárnu .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 no nejen elektrárnu....myslím že cena bude vrtula jak prase ...tipuju tak 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Spal bych .)) se prospi ať seš večer fit ...dojdeš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Coveče asi nedojdu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 japatooo???wowko bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Asi bude ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 krystovano noho.. wowko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 tak když tě to nebude bavit víš kde mě najdeš s AK-47 a G18 akimbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 kua si nasadil vysokou laťku ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 včera jsem snipoval s tímto Intervention M-200 a docela sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 hmmm >]] daval jsi to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.