baris Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Ahoj Vlasto, jj MoH je parádní hra, taky jsem hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 A když už jsme u toho, tak ještě Quake 3 Arena a UT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 za aut.her je pro mě asi nej Gran Turismo na PS2 ,na pc určo NFS MW,Carbon,Undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 tak v této společnosti nebudu.....vím, že si oddychnete, ale bude to oboustranné....samý plky vo nesmyslnejch hrách...jděte s tím na jiný forum..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 nechápu proč se čertíš Máro,je to přeci hospa a v té se plká o všem možným ,pokud budeme zakládat další vlákna pak to tady umře úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 je přeci jedno jestli tu probíráme holky,hovna,hry atd.jen plkáme a řešíme samé důležité věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 No koukam dneska je to vsude takovy vesely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 (editace) nechápu proč se čertíš Máro,je to přeci hospa a v té se plká o všem možným ,pokud budeme zakládat další vlákna pak to tady umře úplně. asi tak no, už takhle to tu je někdy mrtvý Tak zkus Máro nahodit nějaký jiný téma, když tě tohle nebere je to jednoduchý ne? Editováno: 5. leden 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Maro nedelej herecku nikam nechod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 je přeci jedno jestli tu probíráme holky,hovna,hry atd.jen plkáme a řešíme samé důležité věci jaktože si nedal hovna na první místo, Jirka bude smutnej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 no to nevím,ale koukám že samý věci od H to jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Sem smutnej ... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 já to tušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Ale Jiriku nebud smutny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 mám z toho depresy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Sem smutnej ... ) tak třeba tě rozveselí tento Chlápek v nóbl restauraci potřebuje na toaletu. Na pánech je bohužel obsazeno. Už to nemůže vydržet a tak nakoukne na dámy. Tam nikdo, tak hups tam. Libuje si, že jsou to krásné toalety a jak tak sedí, vidí tři knoflíky. Říká si pro sebe, že tohle na pánech nemají, co to asi může být?Na prvním je "TV" - "že by televize?" Obrazovku nevidí. "Nevadí, zkusím to." Zmáčkne knoflík a teplá voda mu omyje přirození. "Hmmmm, skvělé, to musíme na pánech taky prosadit."Na druhém knoflíku je "HV" - "že by horká voda? Tak to vyzkouším." Zmáčkne a osuší ho horký vzduch. "Hmmmm, to si taky musíme pořídit," Strašně si libuje.Na poslednim knofliku je "AOT" - "co by to mohlo být? Tak to vyzkouším!!!" Zmáčkne knoflík a najednou se mu zatmí před očima a vzbudí se až na JIP, kde mu orosené čelo utírá sestřička a ptá se ho:"Pane, co jste prosím vás dělal?!" "No, já nevím, byl jsem na záchodě - dámském, byly tam tři knoflíky, tak jsem je zkoušel.""A vy jste zmáčkl i ten poslední?" ptá se zděšeně sestřička. "No, asi ano, už si nic nepamatuju, co to bylo zač?!" "Pane, "AOT" je automatický odstraňovač tampónů. Penis máte pod polštářem!!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Joo tenhle znáámmm ... si pamatuju jak sem ho slyšel prvně ) řezal sem se ještě hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 :_icon_smich2: jau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 jeden hustej Tri chlapi si jdou zasukat se zenskou. První vleze do loznice. Po chvili se ozyva au au aaaaau! Kolega vyleze a kamaradi se ho ptaji, cos delal, ze tak nakonec zarvala, ale sukam sukam a nakonec jsem ji natrh picu! Vleze tam druhy, rika si, budu ji sukat zezadu. Po chvili se ozyva z loznice au au aaaaau! Kdyz skonci vyjde a chlapi se ho ptaji, cos delal, ze tak nakonec zarvala. Ale tak jsem ji mrdal zezadu az jsem ji natrhl rit! Treti vleze do loznice, mrda zenskou zezadu, zepredu. V tom se opet z loznice ozve au au aaaaau! Vyleze z loznice a chlapi se ho ptaji, tak co? Ale, kdyz uz mela natrzenou picu i rit, tak jsem ji aspon zlomil ruku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 hard core Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 a jeden z našeho soudku Milenecký pár souloží v poloze 69 zrovna když má ona "své dny". Jsou v nejlepším a náhle nekdo zazvoní. On natáhne trenýrky a jde otevrít. Za dvermi na neho hledí vyjevený pošták. A ríká: - "Pane vy máte na brade krev" On se rychle utre a ríká: - "Byl jsem zrovna na záchode, když jste vy zazvonil, tak jsem se lekl, uklouzl a narazil hlavou do mísy". Pošták pokyvuje hlavou: - "Jo, jo to je videt, že na záchode - ješte máte na cele kousek hovna". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 kam na to chodíš :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 dobrééj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Co tendle : ?? Chlap znásilní v parku holku a říká:až se to narodí tak tomu říkej třeba Pepa. Holka mu odpoví:až se to projeví tak tomu řikej třeba chřipka DEBILE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.