Leden 5, 201015 r asi si budem muset začít povídat o MW2 aby nám něco napsal....protože na nás nějak kašle
Leden 5, 201015 r no hele .. ten perk vsera sem to nahodil ten Scarabeus bo jak to je ... to zbira i munici vid ?
Leden 5, 201015 r Tak jsem tady jeste jsem byl na anglistine dneska me to tam nejak vytacelo pat tuzek rozlamanych jinak dobry
Leden 5, 201015 r jj myslíš Scavenger,já ho zzačal používat taky nedávno a teď jej beru furt,nemá chybu,neježe máš hafo munice ale sbíráš munici,granáty,flashe prostě vše,což se hodí nejvíc
Leden 5, 201015 r Tak jsem tady jeste jsem byl na anglistine dneska me to tam nejak vytacelo pat tuzek rozlamanych jinak dobry to je dost že se taky ukážeš
Leden 5, 201015 r Dneska nejak napilno a od peti mam florbal tak to dneska je tady hrozny kalup po tom novem roce a co u tebe Ondro?
Leden 5, 201015 r Jirko tak dokud v mozku tak je to good jakmile v klacku je to horsi No nic panove mejte se hezky ja uz jdu z worku a jedu na Florbal snadd to rozchodim po dvou tydnech
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.