Leden 6, 201015 r neposlal,mě točí šmejd jeden,budu rád když mu taky něco napíšete do vlákna kterej to je ?
Leden 6, 201015 r pošli mu balíček a v něm nasráno + semtex ! No tak já mu posílal kliky a v pohodě, ale bylo to na dobýrku no. A tys mu to posílal dřív než poslal peníze na účet jo?
Leden 6, 201015 r Zasranec ... zapálit mu auto !!!! Co tak se vydat na slováč a trochu se na něm zahojit ?
Leden 6, 201015 r opravdu nechápu že někteří lidi maj na takový chování žaludek......já mu poslal 1 zásilku a vše zapaltil,pak jsem mu teda z dobrý vůle mojí poslal ten stěrač a peníze doteď nikde jen samý výmluvy.450,- mi dluží
Leden 6, 201015 r Proste na dovču na slováč ... bude to i s programem .) :smich: že bych se taky přidal
Leden 6, 201015 r opravdu nechápu že někteří lidi maj na takový chování žaludek......já mu poslal 1 zásilku a vše zapaltil,pak jsem mu teda z dobrý vůle mojí poslal ten stěrač a peníze doteď nikde jen samý výmluvy.450,- mi dluží právě no, neřeknu kdyby se tak choval kvuli 10tis, ale tak tohle zaplatim a jede se dál, je to debil no
Leden 6, 201015 r no člověk udělá dobrej skutek a podle toho to tak dopadá.... od tý doby posílám na Slovensko jen pokud mě pošle člověk peníze předem ,jinak na to seru
Leden 6, 201015 r prodal jsem tady spousty věcí a myslím že hodně lidem jsem udělal radost,ale djgigi05 a LPG jediní tito dva byli problémoví
Leden 6, 201015 r táhnu domůůů ... páčko , zejtra na šichtě ( nevim jestli večer dojdu ) já budu na značkách tak kdyžtak písni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.