Evers Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Moc neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 to je stejně jedno,jeden tady z fora mi dluží od léta prachy a už mě sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 to ti je ještě neposlal jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 neposlal,mě točí šmejd jeden,budu rád když mu taky něco napíšete do vlákna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 A chodí sem vubec, naposledy reagoval někdy na konci léta ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 pošli mu balíček a v něm nasráno + semtex ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 neposlal,mě točí šmejd jeden,budu rád když mu taky něco napíšete do vlákna kterej to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 pošli mu balíček a v něm nasráno + semtex ! No tak já mu posílal kliky a v pohodě, ale bylo to na dobýrku no. A tys mu to posílal dřív než poslal peníze na účet jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 kterej to je ? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5&start=475 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Zasranec ... zapálit mu auto !!!! Co tak se vydat na slováč a trochu se na něm zahojit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 taky to zvažuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Proste na dovču na slováč ... bude to i s programem .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 opravdu nechápu že někteří lidi maj na takový chování žaludek......já mu poslal 1 zásilku a vše zapaltil,pak jsem mu teda z dobrý vůle mojí poslal ten stěrač a peníze doteď nikde jen samý výmluvy.450,- mi dluží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Proste na dovču na slováč ... bude to i s programem .) :smich: že bych se taky přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 nechápu ... kvůly 5 kilům se takhle posrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 opravdu nechápu že někteří lidi maj na takový chování žaludek......já mu poslal 1 zásilku a vše zapaltil,pak jsem mu teda z dobrý vůle mojí poslal ten stěrač a peníze doteď nikde jen samý výmluvy.450,- mi dluží právě no, neřeknu kdyby se tak choval kvuli 10tis, ale tak tohle zaplatim a jede se dál, je to debil no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 no člověk udělá dobrej skutek a podle toho to tak dopadá.... od tý doby posílám na Slovensko jen pokud mě pošle člověk peníze předem ,jinak na to seru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 prodal jsem tady spousty věcí a myslím že hodně lidem jsem udělal radost,ale djgigi05 a LPG jediní tito dva byli problémoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 táhnu domůůů ... páčko , zejtra na šichtě ( nevim jestli večer dojdu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 to je nejhorší, když pak narazíš na takovýho debila no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 táhnu domůůů ... páčko , zejtra na šichtě ( nevim jestli večer dojdu ) já budu na značkách tak kdyžtak písni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 pánové děláme inventuru taak asi dnes mít moc času nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Tady frajeři vedle do restaurace stehujou do 1. patra růžovej Cadillac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.