Leden 12, 201015 r Jirko ale nerikej kvuli vam jsem to nechtel rict na plnou hubu ale kdyz tak o tom tak mluvis
Leden 12, 201015 r Ty boby jsou pecka to bych chtel taky, ale koukal jak rikali jaky je nedodstatek tech bobu a vubec hracek na snih pro deti
Leden 12, 201015 r Tak takhle vypadaj ty střiboďákem,ale přiznávám,že ho použivá pouze když jsem v tahu když jede z kopce tak ho rozepínáme aby se nepomlátila.obr2-něco pro Barise super, je tam i parádní brzda, asi vyměním za fábku :smich:
Leden 12, 201015 r Koukal jsem ze ve VDF se hraje vid jj nějakej klub tam je, ale jezdit až do vdf se mi nechce
Leden 13, 201015 r taky mensi kamenak Sestry williamsove u doktora: mame problem s ochlpenim na hrudi. A siaha to az dole po gule. :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
Leden 13, 201015 r taky mensi kamenak Sestry williamsove u doktora: mame problem s ochlpenim na hrudi. A siaha to az dole po gule. :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: kua to mi nedělej sem se polil kafem :_) )) Bre ranko
Leden 13, 201015 r aaaale nic take specialne:) zhanam kolesa letna na svoju fabiu...z prahy asi kupim z FI RS 16tky sa na ne tesim, nech uz je jar
Leden 13, 201015 r vies co sefka nasa ide do prahy tak sa jej spytam ci by bola ochotna mi to vyplatit a potom nejak doniest lebo tam je nasa sesterska firma, a vozia nam odtial tovar tak ze ci by sa niekedy naslo miesto na moje kolesa asi jedine tak ina moznost ma nenapada:)
Leden 13, 201015 r vies co sefka nasa ide do prahy tak sa jej spytam ci by bola ochotna mi to vyplatit a potom nejak doniest lebo tam je nasa sesterska firma, a vozia nam odtial tovar tak ze ci by sa niekedy naslo miesto na moje kolesa asi jedine tak ina moznost ma nenapada:) Občas nám jezdí na slovensko řidič. Kdyz si vzpomenu dam vědět když by jel...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.