Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak dneska už zlehka pracuji lol

inventura hotová jo? :smich:

no nekecej :))

a já dneska večer začínám :feve:

inventura hotová jo? :smich:

my uz minuly tyzdnen :p

dneska už je otevřeno a jen lehce korigujeme některý položky,ale 2 dny jsme dělali náhr.díly..... :help: docela mazec kolik toho tady máme

dneska už je otevřeno a jen lehce korigujeme některý položky,ale 2 dny jsme dělali náhr.díly..... :help: docela mazec kolik toho tady máme

tak hlevně že už to máte zasebou ;) Tak příště si vem nějaký domu, ať toho tam nemáte tolik :smich: :smich:

máte to zasebou , teď to můžete rozkrást a pak řeknete, že se to halt blbě spočítalo :))

tj dobrej nápad :palec2:lol lol

co film,neviděls jste někdo něco zajímavýho poslední dobou??

co film,neviděls jste někdo něco zajímavýho poslední dobou??

poslední dobou moc nekoukám, ale Avatar je bezkonkurenční a pak ještě Zombieland, celkem prdel :smich:

jj na Avatar jsem zvědavej,počakám ale na dvd až bude,ale myslím že taková pecka to nebude jak všude čtu

já na tom byl v kině na 3D a fakt pecka, jeden z nejlepších filmů co jsem zatím viděl :palec2:

já se o víkendu chystám na film Veřejní nepřátelé.....opravdu jsem moc zvědavej protože filmy od M.Manna mám rád

znáte od něj nějaký filmy??

já na tom byl v kině na 3D a fakt pecka, jeden z nejlepších filmů co jsem zatím viděl :palec2:

no záleží co máš ve své Top10 filmů ;)

jj Veřejní nepřátelé je taky docela zajímavej film :palec2:

no záleží co máš ve své Top10 filmů ;)

tak já moc fantasy filmy nemusím, ale tohle je fakt něco, hlavně efekty a zpracování je výborný ;)

já docela fantasy můžu+filmy podle komiksů,takový X-Men 2 nebo Sin City :prc::palec2::palec2::prc::palec2:

hlavně pokud máš doma slušný kino tak u filmů poku je DTS zvuk.stopa tak je to naprosto dokonalej zážitek kterej tě posune o level výš v kulturním zážitku ze sledování filmů......každej komu doma pustím film a dám tam jen DD 5,1 a pak DTS tak řekne že to není ani možný jakej je to kuava rozdíl

tak to já zas doba ledová 3, vzhůru do oblak,... protože tam beru mladší ségru a tu by asi Avatar nebavil

tak Vzhůru do oblak jsme s malou shlídli o Vánocích a musím říct moc krásně udělanej film a moc se nám líbil :palec2:

co mě z posledních filmů vyloženě zklamalo tak Hanební pancharti a Transformers 2...

no nic,jdu papat...tak dobrou chuť kdo jdete taky

kvuly 3D a DTS jsem koupil novou bednu a kino + media center ... a čekám na avatar3D ale i normal filmy ohromný zážitek .. 1000W je fakt rachot

1000 jo? to já mám televizi goldstar je asi 10 let stará, má 2 repro á3,5W a navíc umí stereo. :punk:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.