spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 tak dneska už zlehka pracuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 inventura hotová jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 no nekecej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 a já dneska večer začínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 inventura hotová jo? my uz minuly tyzdnen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 dneska už je otevřeno a jen lehce korigujeme některý položky,ale 2 dny jsme dělali náhr.díly..... docela mazec kolik toho tady máme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 dneska už je otevřeno a jen lehce korigujeme některý položky,ale 2 dny jsme dělali náhr.díly..... docela mazec kolik toho tady máme tak hlevně že už to máte zasebou Tak příště si vem nějaký domu, ať toho tam nemáte tolik :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 máte to zasebou , teď to můžete rozkrást a pak řeknete, že se to halt blbě spočítalo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 tj dobrej nápad lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 co film,neviděls jste někdo něco zajímavýho poslední dobou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 co film,neviděls jste někdo něco zajímavýho poslední dobou?? poslední dobou moc nekoukám, ale Avatar je bezkonkurenční a pak ještě Zombieland, celkem prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 jj na Avatar jsem zvědavej,počakám ale na dvd až bude,ale myslím že taková pecka to nebude jak všude čtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 já na tom byl v kině na 3D a fakt pecka, jeden z nejlepších filmů co jsem zatím viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 já se o víkendu chystám na film Veřejní nepřátelé.....opravdu jsem moc zvědavej protože filmy od M.Manna mám rád znáte od něj nějaký filmy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 já na tom byl v kině na 3D a fakt pecka, jeden z nejlepších filmů co jsem zatím viděl no záleží co máš ve své Top10 filmů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 jj Veřejní nepřátelé je taky docela zajímavej film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 no záleží co máš ve své Top10 filmů tak já moc fantasy filmy nemusím, ale tohle je fakt něco, hlavně efekty a zpracování je výborný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 já docela fantasy můžu+filmy podle komiksů,takový X-Men 2 nebo Sin City Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 hlavně pokud máš doma slušný kino tak u filmů poku je DTS zvuk.stopa tak je to naprosto dokonalej zážitek kterej tě posune o level výš v kulturním zážitku ze sledování filmů......každej komu doma pustím film a dám tam jen DD 5,1 a pak DTS tak řekne že to není ani možný jakej je to kuava rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 tak to já zas doba ledová 3, vzhůru do oblak,... protože tam beru mladší ségru a tu by asi Avatar nebavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 tak Vzhůru do oblak jsme s malou shlídli o Vánocích a musím říct moc krásně udělanej film a moc se nám líbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 co mě z posledních filmů vyloženě zklamalo tak Hanební pancharti a Transformers 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 no nic,jdu papat...tak dobrou chuť kdo jdete taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 kvuly 3D a DTS jsem koupil novou bednu a kino + media center ... a čekám na avatar3D ale i normal filmy ohromný zážitek .. 1000W je fakt rachot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 1000 jo? to já mám televizi goldstar je asi 10 let stará, má 2 repro á3,5W a navíc umí stereo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.