davidenqo Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 poslední dobou moc nekoukám, ale Avatar je bezkonkurenční a pak ještě Zombieland, celkem prdel ZOMBIELAND som videl uplna haluz :smich: :smich: cely film som sa smial mi to prislo jak nejaka hra kde chodis a zabijas zombikov:D ale ta baba bola fakt pekna tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 http://aukce.datart.cz/katalog/null-SAMSUNG-LE40B554-1.html http://www.datart.cz/katalog/Domaci-kino-s...G-HT-TZ325.html malý matýsek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 já bych to nechtěl jen proto že to je samsung Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 tak to nevíš o čem mluvíš. Samsung má jedny z nejlepších lcd tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2010 nej jsou LG..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 1000 jo? to já mám televizi goldstar je asi 10 let stará, má 2 repro á3,5W a navíc umí stereo. tak to je hustýýýý :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 kvuly 3D a DTS jsem koupil novou bednu a kino + media center ... a čekám na avatar3D ale i normal filmy ohromný zážitek .. 1000W je fakt rachot těch 1000W bych bral s rezervou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 jinak samsung je opravdu velmi slušnej výrobce za velice rozumný ceny a led lcd je fakt už zajímavá tv,ale na filmy je pořád lepší PDP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 co mě z posledních filmů vyloženě zklamalo tak Hanební pancharti a Transformers 2... tak HP byly celkem ještě dobrý, ale T2 bylo zklamání oproti jedničce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 ZOMBIELAND som videl uplna haluz :smich: :smich: cely film som sa smial mi to prislo jak nejaka hra kde chodis a zabijas zombikov:D ale ta baba bola fakt pekna tam asi tak no, taky jsem se smál a ta baba byla opravdu moc :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 nej jsou LG..... Marku v tom se s tebou shodnu, máme taky doma a paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Jinak já na filmy koukám většinou na NB, ale připojeným na lepší repro Na TV si pustím jen ty lepší filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 těch 1000W bych bral s rezervou to je jasný že to neni 1000W,ale i takových 500-700W je rachot ... a vic to RMS asi nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 co se týče LG tak u nich jsou dobrý ty modely z vyšších řad,ostaní moc teda ke koukání není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 nej jsou LG..... :o :o :o :o mluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 makam makam a koukam ze bych mel jit domu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2010 (editace) Marku v tom se s tebou shodnu, máme taky doma a paráda mám doma LG: 1xDVD-čko.....1xcombo / DVD/VHS....2xTV...mikrovlnku...a vše maká jak má ..teď jdu po plazmě od LG..uhlopříčka 107cm...a mají jí u nás jen za 12 500,-Kč.....měl jsem DVDčko Samsung a to byl takovej sráč...že byl za 1/2 roku 3x v opravě..tak šel z baráku...a Samsung mi nesmí do baráku Editováno: 13. leden 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 co se týče LG tak u nich jsou dobrý ty modely z vyšších řad,ostaní moc teda ke koukání není tak to je ale u všech, čím levnější tím víc obraz na hov.no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2010 (editace) Scháním pro malou DVD KRÁLÍCÍ Z KLOBOUKU / BOB a BOBEK / ......kdyby někdo věděl..........SZ EDIT: jen seriózní nabídky pls....... Editováno: 13. leden 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 řekni Jirkovi, ten ti nějaký bobky vytvoří :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 ty si na něj teda zlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Si nic nezaslouži ! Nic ... jdu do chyndy .... čusík zejtra .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 gutn morgn:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.