davidenqo Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 nevadi toby bolo prijemne znicenie :prc: :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tak o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 není nad kámoše :smich: http://uloz.to/3723834/bezva-kamos.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 zdárek hoši , Dave tak buď úchyl mazej to přezout vyfoť to , pak to přezuj zpátky .))) Ať se pokocháme )) ( stačí jenom jedna strana ))) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 hahah no tak to urcite:D nemam co robit ale este to nemam doma:) jedine si spravit mozem vo fotosope:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 zadravím zas se tu řeší baby a ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 praveze nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 (editace) Tak je aspon postav vedle auta a tyfot to ne ? .) Cus bagříku Editováno: 20. leden 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 no a som lahsi o 139 €....faktura za internet, krasa, vcera kolesa 330€...len tak dalej jaj a este idem na nejaku anglictinu 200 € Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Tak je aspon postav vedle auta a tyfot to ne ? .)Cus bagříku nemam ich este doma:D neviem kedy sa mi dostanu do ruk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Tak je aspon postav vedle auta a tyfot to ne ? .)Cus bagříku čau Jirko, kde se flákáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tak se tu hoši mějte, jedu na zkoušku z angličtiny, tak jsem zvědavej jak si pokecám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 čauec Jirko a Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tak se tu hoši mějte, jedu na zkoušku z angličtiny, tak jsem zvědavej jak si pokecám hmm přeci normálně řekneš hááj gááj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Cau , cao... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 kuava kde se flákáš??tady nic MW2 nic..jde to z tebou z kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 hele HQ teď hraju minimálně,hraju nejvíc tu sabotage nebo demolition....docela mě tyto mody chytli,jak dojdeš musíme zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 jinak co se týče toho bugu s tím rychlým běháním tak máš už asi po ptákách vyšel novej patch a ten to už asi vyřešil,ale zatím jsem to nezkusil protože včera jsem nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Co kecaš sem tu pořád.... ) Dneska možná dojdu ... mam bubny doma tak cvičim jak kokon )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 no a pak kdo tu neni ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 já tu taky sem pořád,jen sem teď vybaloval sněh.frézu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 no tak já musim na výjezd.... ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tak sem se z toho vylhal ... .)) Muzu zustat v teple .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 no ja uz po obede i nas v IKEA maju teraz zradlo za 50€ tak sme tam kazdy den http://www.ikea.com/sk/sk/store/Bratislava...ava_restauracia este k tomu kuraci salat za 1,90€ + sklenena miska v ktorej to bolo(podstivo nenapadne vynesena von z obchodu lol lol ) no parada:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.