Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

no včera jsem tu byl do půlnoci...musím bejt hodnej

Snad něco pujde nafotit v té rychlosti ;)

• Autor

nazdárek jsem zase tady...dneska už od rána svítí u nás slunce..doufám, že bude teplo......na večer alespoň vyžízním.....

ahoj no u nas ještě nic moc ale vypada to že bude hezky.aspon zase hnu s tou zatravnovací dlažbou.tak zatim ja jdu něco dělat....... ;)

Zdravicko

• Autor
ahoj no u nas ještě nic moc ale vypada to že bude hezky.aspon zase hnu s tou zatravnovací dlažbou.tak zatim ja jdu něco dělat....... ;)

ahoj zástupče...jen Tě chci upozornit, že to co se chystáš dělat je práce a to přeci moc neovládáš..... :smich: pozor na zranění a únavu :smich::smich:

náhodou náčelníku...celkem to jde,když to zvladne zednik co ma sotva osm tříd zakladky tak to nemůže bejt náročný.... :D ...pro dnešek ale už padla došly dlaždice.

• Autor

a kolik jsi jich položil......10...slovy deset..:-)

nene 20.... :D ... dělam už jen koleje na auto tak se s tim trochu člověk sere aby to jakž takž vyrovnal..

• Autor

jo a nejsem náčelník, ale VEDOUCÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Autor
nene 20.... :D ... dělam už jen koleje na auto tak se s tim trochu člověk sere aby to jakž takž vyrovnal..

ty dělat u mě, tak nejezdíš ve škodárně, ale měl by jsi max TATA čínu :smich::smich::smich::smich:

to je to samí ...vedoucí nebo náčelní orlí pééro...... :-)))

ty dělat u mě, tak nejezdíš ve škodárně, ale měl by jsi max TATA čínu :smich::smich::smich::smich:

ve vězení bych nechtěl dělat...takže tě zklamu... lol ...víc sem jich neměl koupim 20 to je akorat na vozejk a až zdělam tak dalších 20 koupim 

• Autor
to je to samí ...vedoucí nebo náčelní orlí pééro...... :-)))

máš tam chybu..mělo být: náčelník velký péro :prc::palec2::smich:;)

nojo opravuju na náčelní velký péérko..... :w00t1:

• Autor

woe...jdu venčit malou na zahradu..čus večer.....

jj tak zdar

• Autor

Hlásím příchod.....

Zdravstuj Marek!

• Autor

ZDRÁSTVUJ TAVÁRIŠČ ENĚRGETIK......tak co dneska...pohoda? :palec2::palec2:

Upraveno od Marek

Džus! Dnes pohoda.Dopoledne proběhnul autodrom v Sosnové! :palec2:

• Autor

Tak to byl pohodový den...co zadní část ...už se z toho kola vzpamatovala:-)

ale jo.Už je to lepší ale stejně musim pořidit nějaky kalhoty na kolo aby mě natlačila prdel.Co Ty?

• Autor

Pohoda...manželka v práci a já na krtku prcka, psa a mámu/babičku/ ......bane dělám si prču...sice jsme s mámou hlídaly ale malá je hodná....a bylo hezky...no a zítra to samé.....

Takže zitra nepřijedeš? Co ten škodahome?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.