Květen 9, 200916 r Autor nazdárek jsem zase tady...dneska už od rána svítí u nás slunce..doufám, že bude teplo......na večer alespoň vyžízním.....
Květen 9, 200916 r ahoj no u nas ještě nic moc ale vypada to že bude hezky.aspon zase hnu s tou zatravnovací dlažbou.tak zatim ja jdu něco dělat.......
Květen 9, 200916 r Autor ahoj no u nas ještě nic moc ale vypada to že bude hezky.aspon zase hnu s tou zatravnovací dlažbou.tak zatim ja jdu něco dělat....... ahoj zástupče...jen Tě chci upozornit, že to co se chystáš dělat je práce a to přeci moc neovládáš..... pozor na zranění a únavu
Květen 9, 200916 r náhodou náčelníku...celkem to jde,když to zvladne zednik co ma sotva osm tříd zakladky tak to nemůže bejt náročný.... ...pro dnešek ale už padla došly dlaždice.
Květen 9, 200916 r nene 20.... ... dělam už jen koleje na auto tak se s tim trochu člověk sere aby to jakž takž vyrovnal..
Květen 9, 200916 r Autor jo a nejsem náčelník, ale VEDOUCÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Květen 9, 200916 r Autor nene 20.... ... dělam už jen koleje na auto tak se s tim trochu člověk sere aby to jakž takž vyrovnal.. ty dělat u mě, tak nejezdíš ve škodárně, ale měl by jsi max TATA čínu
Květen 9, 200916 r ty dělat u mě, tak nejezdíš ve škodárně, ale měl by jsi max TATA čínu ve vězení bych nechtěl dělat...takže tě zklamu... ...víc sem jich neměl koupim 20 to je akorat na vozejk a až zdělam tak dalších 20 koupim
Květen 9, 200916 r Autor to je to samí ...vedoucí nebo náčelní orlí pééro...... :-))) máš tam chybu..mělo být: náčelník velký péro
Květen 9, 200916 r Autor ZDRÁSTVUJ TAVÁRIŠČ ENĚRGETIK......tak co dneska...pohoda? Upraveno Květen 9, 200916 r od Marek
Květen 9, 200916 r Autor Tak to byl pohodový den...co zadní část ...už se z toho kola vzpamatovala:-)
Květen 9, 200916 r ale jo.Už je to lepší ale stejně musim pořidit nějaky kalhoty na kolo aby mě natlačila prdel.Co Ty?
Květen 9, 200916 r Autor Pohoda...manželka v práci a já na krtku prcka, psa a mámu/babičku/ ......bane dělám si prču...sice jsme s mámou hlídaly ale malá je hodná....a bylo hezky...no a zítra to samé.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.