Tomas86 Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Zdravim hospodo, jak se mate, ja mam nejak posledni dobou strasne moc prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 to je nejaky drahy ne za 50 eček .) nebo sem zase dement a neumim cist .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Zdravim hospodo, jak se mate, ja mam nejak posledni dobou strasne moc prace tak tak ... nejak se to sere )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 to je nejaky drahy ne za 50 eček .) nebo sem zase dement a neumim cist .) a kua 0,50€ :D:D odrbal som sa to by bolo pekne drahe za 50€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 (editace) Kua sem si rikal ))) Editováno: 20. leden 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tak sem se z toho vylhal ... .)) Muzu zustat v teple .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 to je nejaky drahy ne za 50 eček .) nebo sem zase dement a neumim cist .) ee dement nejseš on to jen blbě napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Sem se bál... znáš to chceš dělat chytrýho a pak sám sebe totálně znemožníš .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 kdyz vidim ten jeho výraz , hned mám lepší náladu )) Znáááte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 no já když si to přečetl,říkám si hmm zřejmě slušná firma a výplaty když si může dávat obědy za 50 éček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 No to jo ,... )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 jj to video znám a co on sežere je neuvěřitelný,ale pěkně mu to kopalo se divím že nehodil tyčku :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 jj je to borec ... .) Nechtel bych bejt jeho žena ...... / to bude asi slušnej vejvar )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 kdayž jsem u tchána tak na to vždycky koukám a je to fakt machr,ale taky slušný prase díky tomu co sežere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tjn ... uz sem chytnul i par dilu kdy mu to nesedlo )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 hmm přeci normálně řekneš hááj gááj jasný No ale zvládl jsem to úspěšně, sice za 3 ale hlavně že to mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 kdyz vidim ten jeho výraz , hned mám lepší náladu )) Znáááte??? tak to je hnus, to bych nedal a jak hezky praskne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 nebuď měkota .))) Když jde o přežití .))) No nic ... panové ... de se dom ? .) , Jo jde )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 jj praskne a krásně vyteče ven...pak jak to žvejká a kope mu to :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Jirko,blíží se nějakej novej mappack tak jsem zvědavej jestli bude zadara nebo za prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Lepší je jak žere tý lamě koule )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Jirko,blíží se nějakej novej mappack tak jsem zvědavej jestli bude zadara nebo za prachy Zadarmo nestraš ) Tak páčko a kdyžtak večííír ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 kua ja myslel ze je pet ... tak nikam no ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 jj praskne a krásně vyteče ven...pak jak to žvejká a kope mu to :smich: jj lahůdka :smich: Tak Jirko, když jde o přežití, tak jo, ale dobrovolně nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 OK večer na značkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.