Leden 21, 201015 r ani mi nemluv,dneska tady řeším taky jednu a budem to posílat zpět tak sem sháněl dopravu protože to má 120kg
Leden 21, 201015 r Nejhořší je jak se po tobě vozej a ty víš že si to nepomrdal ale výrobce to zvoslil .... a nemůžeš ani říct , "mílá paní běžte do prd.... na mě řvát nemusíte já to nepohnojil!"
Leden 22, 201015 r toto sem musim dat hehe.... Otazka Drahý Johne, Píšu dotaz do Tvé internetové poradny, protože pevně doufám, že mi pomůžeš. Nedávno když jsem odcházela do práce, můj manžel seděl v pokoji a díval se na televizi. Bohužel jsem do práce nedojela, protože se mi porouchalo auto a já zůstala stát asi 2 km od domu. Vrátila jsem se tedy pěšky zpět domu a chtěla manžela poprosit o pomoc. Když jsem ale otevřela dveře od domu a vyšla po schodech nahoru, nevěřila jsem vlastním očím! Můj manžel byl v naší společné ložnici s dcerou našeho souseda!!! Je mi 32 let, mému muži je 34 let a sousedovic Kláře je 19!!!. S manželem jsme svoji přes 10 let a zatím jsme měli krásné manželství. Když jsem na něj uhodila, sesypal se a přiznal, že to s Klárou táhne už přes půl roku! Do manželské poradny se mnou ale jít nechce a já nevím, jak dál. Je ze mě troska a nevím, co mám dělat. Potřebuji nutně Tvoji radu! Pomůžeš mi? Tvoje Sheila Odpověď: Milá Sheilo, Jestliže Ti selhalo auto tak krátce po výjezdu, může jít o mnoho různých závad . Začal bych asi tím, že bych zkontroloval přívod paliva. Zda tam nějaké je a zda nejsou v přívodním potrubí překážky, nebo nečistoty. Pokud bude tohle v pořádku, zkontroloval bych hadice vedoucí od palivového čerpadla. Pokud i toto bude v pořádku, prověřil bych elektroinstalaci - zejména zemnící kabely. Jestliže ani zde nebude závada, je docela možné, že je vadné samotné palivové čerpadlo a bude potřeba jej vyměnit,což už je ale práce spíš pro autoservis. Srdečně Tvůj John
Leden 22, 201015 r :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
Leden 22, 201015 r Policajt dostane poprvé v životě baterku. Druhý den přijde do práce a je celý nešťastný. Šéf se ho ptá co se stalo. "Mám problém veliteli, když baterku zapnu, světlo je tam,ale když ji vypnu, kam to světlo zmizne? Rozebral jsem celou baterku a nebylo tam!" Šéf: "No tak na to se já musím podívat!" Druhý den přijde šéf vysmátý do práce. Policajt se ptá: "Tak jak šéfe?" Šéf: "Vše jsem zjistil a vypátral! Nejdříve jsem vyhnal z bytu ženu a děti a potom jsem pozatahoval závěsy, aby ani kousek světla neunikl ven. Zapnul jsem baterku, světlo bylo tam! Vypnul jsem ji a začal jsem světlo hledat po celém bytě. A víš, kde se ta svině ukryla?" V LEDNIČCE!!!"
Leden 22, 201015 r tak ještě jeden ať tu máme veselo # > Hádá se Čech s Irem,kdo má ve své vesnici lepší # > hospodu. # > Ir říká: "Když si u nás objednám dvojitou whisky, tak # > třetího panáka dostanu zadarmo." # > Čech kontruje: "To nic není, u nás v hospodě dostaneš # > dvojitou vodku zadarmo rovnou a když ti to nebude stačit, tak # > nějaký rumy a bechery taky zadarmo,a když ti i tohle bude # > málo, pozvou tě dozadu do skladu na divoký sex." # > Ir nevěří: "A to se ti už jako fakt stalo?" # > Čech: "Mně přímo ne, ale manželce jo."
Leden 22, 201015 r Ondro jsou na webu od nás nějaké nové demo fláky ) Neni to tvůj šálek - ale zajímá mě tvoje kritika nové demo
Leden 22, 201015 r Jo a jak se vlatně jmenujete??? že by ReasonS Upraveno Leden 22, 201015 r od spineshank
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.