Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Tobe taky Vlastíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 nééé tak teď se to rozjíždí... jestli máš konexe u vás můžem tam něco domluvit ) nn žádný konexe nemám Tak třeba někdy zavítáte někam na sever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tak to já už mám cca 14dní vypáleno,letos se fakt povedla,pěkně jemná bez ocásku,loni byl kalvados a ten dost drhne v kerku. jinak hezkej pátek pánové loni jsme taky měli kalvados, ale ten mi moc nešmakuje , takže letos jen slivovička Kolem třetí hodiny by to mělo bejt hotový, tak se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 třeba už Márovi skončil menses a zase dojde dnes tu je fakt velmi veselo :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 proč píše tečkama...to je přeci jednoduchý,píše nám to morseovkou :kol-98: :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 :kol-98: :kol-98: kua to to trvalo než to došlo na slovensko ... to se tu už dááávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Jirko, kapela se mi líbí To hrajete jen v Praze?Ondro, peníze od toho dementa stále nic co? To je hroznej kretén jj to je děs jací jsou někteří lidi kurvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 kua to to trvalo než to došlo na slovensko ... to se tu už dááávno hahaha som bol nieco vybavovat ale tato konverzacia stoji za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tak my tu máme vybranej vkus a slušné chování,takže je to tu hogfogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 uz nech je po robote ma to tu nebavi, chcem si dat pivoooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 no jo i takovej "Krutor" jako je Mára, to sem chodí jenom číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 uz nech je po robote ma to tu nebavi, chcem si dat pivoooooooooo si z té práce tolik nedělěj...objednej si dovozem pizzu,pivko a nějaký kurvy eskortem ať všichni v práci čuměj jak žiješ :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 jj to je děs jací jsou někteří lidi kurvy to jo, tak snad je brzo dostaneš A co ty stěrače, ještě nejsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 no jo i takovej "Krutor" jako je Mára, to sem chodí jenom číst jste ho ukřivdili nějak ne, co se to tu ráno dělo, že měnil ty příspěvky na morseovku? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 si z té práce tolik nedělěj...objednej si dovozem pizzu,pivko a nějaký kurvy eskortem ať všichni v práci čuměj jak žiješ :smich: si jednou nedas obed a za 50euro si uzijes .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 si z té práce tolik nedělěj...objednej si dovozem pizzu,pivko a nějaký kurvy eskortem ať všichni v práci čuměj jak žiješ :smich: mne uplne postacia tie moje 16tky ked mi pridu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 příští týden něco má dojít ale jestli tam budou stěrače zatím nevím...je to děs bych jich potřeboval tak 20ks pro lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tak pak dej vědět, za chvilku nám začne jaro, tak už by ho to chtělo mít doma a pak to jen prohodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 mne uplne postacia tie moje 16tky ked mi pridu no jo, čtyři 16ky, co víc si přád viď lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 jste ho ukřivdili nějak ne, co se to tu ráno dělo, že měnil ty příspěvky na morseovku? lol já myslím že je Mára v pohodě,ale nemá nám sem co napsat když tu neřešíme MW2..on toto rád s náma řešil a diskutoval co je nové ve hře atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tak pak dej vědět, za chvilku nám začne jaro, tak už by ho to chtělo mít doma a pak to jen prohodit nebo si pro něj můžeš zajet na slovensko a něco mu tam ještě přidat hajzlovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Treba ho nasral novej patch ... tak proto nemluvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 nebo si pro něj můžeš zajet na slovensko a něco mu tam ještě přidat hajzlovi co co co ??? co na slovensku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 no jo, čtyři 16ky, co víc si přád viď lol tak tak , dobre nalestene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Ale nějakej maďar dluží Ondrovi prašule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.