davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 jaj tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 já myslím že je Mára v pohodě,ale nemá nám sem co napsat když tu neřešíme MW2..on toto rád s náma řešil a diskutoval co je nové ve hře atd. Tak mu udělejte radost a bavte se se o MW2, ať se může zapijit do diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Treba ho nasral novej patch ... tak proto nemluvi taky koho by nensral že když to tak padá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tak tak , dobre nalestene tak leštit už je pak můžeš sám lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 co co co ??? co na slovensku? mrkni tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1634&st=475 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tak tak , dobre nalestene tak kdo by je neleštil že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 ááá oblíbenéééé tééma mastrubace ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 ideální téma na páteční odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 ááá oblíbenéééé tééma mastrubace ) a já myslel, že se bavíme o leštění kol lol :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 nemysli Bagříku ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 dneska bychom mohli zkusit toto http://codnews.sk/news/?action=show&id=329 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 a já myslel, že se bavíme o leštění kol lol :smich: já se bavil o 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tak proč tu Jiříček vytahuje masturbaci?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 kua by jsme si mohli za JumpovaT )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 jj jen tak to zkusit třeba se nám bude dařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 mrkni tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1634&st=475 ach so celkom sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 dyt jo .. o 16kách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 já se bavil o 16 16tka jak 16tka :prc: :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 prijde manzelka za manzelem : "milacku chtela bych k narozeninam neco, co udela z 0-150 za 3 vteriny" tak sem ji koupil váhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 ach so celkom sranda no sranda ani né,kuava skrz 450,- od léta samý kecy,výmluvy.....člověk udělá dobrej skutek a takto se s ním vyjebává.....ale pokud se to v blízké době nevyřeší tak jedno řešení už mám/trošku tvrdší/ale takto se mnou nikdo vyjebávat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Učitelka: Uveďte mi příklad věty v čase předpřítomném prostém. Student: The bomb has been planted. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 no sranda ani né,kuava skrz 450,- od léta samý kecy,výmluvy.....člověk udělá dobrej skutek a takto se s ním vyjebává.....ale pokud se to v blízké době nevyřeší tak jedno řešení už mám/trošku tvrdší/ale takto se mnou nikdo vyjebávat nebude sak jasne pre teba sranda nie:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 16tka jak 16tka :prc: :prc: no já nevím Dave,ale ošoustat 16"kolo mi nepřijde stejný jako se povozit na nějaký voňavý 16 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 pánové,znám novou bezva hru,nezahrajete si někdo??? více info ve videu tady sosnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 # # Dopravák zastaví auto, které jede ve meste 110 a povídá: # # > D: Dobrý den, vás ridicský prukaz. # # > R: Nemám, ten mi sebrali pred chvílí vasi kolegové, kdyz me chytili # # > vozralýho. # # > D: Tak technicák. # # > R: Coze technicák, nemám, vzdyt já sem tak zlitej, ze ani nevím, kde # # > sem to auto ukrad... # # > D: To je kradený auto ?!!! # # > R: Jo, ale moment, kouknu se do kaslíku, myslim, ze sem tam neco # # > takového zahlídl, kdyz sem tam házel pistoli... # # > D: Jakou pistoli? # # > R: No, jak jsem s ní vodpráskl toho podelanýho ridice, co mi prekázel # # > v tomhle aute. Jestli chcete videt jeho zdechlinu, tak je v kufru... # # > Dopravák ihned zavolá zásahovku, ta prijede, vyskáce, obklící auto a # # > její séf jde k ridici a povídá: # # > C: Ridicák! # # > R: Tady prosim. # # > C: Technicák ! # # > R: Tady... # # > C: Muzu kouknout do prihrádky? # # > R: Jasne... (samozrejme zádná pistole) # # C: A do kufru ? # # > R: Samozrejme... (zádná mrtvola) # # > C: Tak ted jsem trochu zmatený, tady kolega me zavolal, ze jedete # # > opilý bez papíru, v kradeným aute, ozbrojenej a s mrtvolou v kufru... # # > R: No to je skvelý a vsadím se, ze bude jeste tvrdit, ze sem jel moc # # rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.