Leden 22, 201015 r já myslím že je Mára v pohodě,ale nemá nám sem co napsat když tu neřešíme MW2..on toto rád s náma řešil a diskutoval co je nové ve hře atd. Tak mu udělejte radost a bavte se se o MW2, ať se může zapijit do diskuze
Leden 22, 201015 r Treba ho nasral novej patch ... tak proto nemluvi taky koho by nensral že když to tak padá
Leden 22, 201015 r co co co ??? co na slovensku? mrkni tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1634&st=475
Leden 22, 201015 r ááá oblíbenéééé tééma mastrubace ) a já myslel, že se bavíme o leštění kol lol :smich:
Leden 22, 201015 r mrkni tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1634&st=475 ach so celkom sranda
Leden 22, 201015 r prijde manzelka za manzelem : "milacku chtela bych k narozeninam neco, co udela z 0-150 za 3 vteriny" tak sem ji koupil váhu
Leden 22, 201015 r ach so celkom sranda no sranda ani né,kuava skrz 450,- od léta samý kecy,výmluvy.....člověk udělá dobrej skutek a takto se s ním vyjebává.....ale pokud se to v blízké době nevyřeší tak jedno řešení už mám/trošku tvrdší/ale takto se mnou nikdo vyjebávat nebude
Leden 22, 201015 r Učitelka: Uveďte mi příklad věty v čase předpřítomném prostém. Student: The bomb has been planted. :smich:
Leden 22, 201015 r no sranda ani né,kuava skrz 450,- od léta samý kecy,výmluvy.....člověk udělá dobrej skutek a takto se s ním vyjebává.....ale pokud se to v blízké době nevyřeší tak jedno řešení už mám/trošku tvrdší/ale takto se mnou nikdo vyjebávat nebude sak jasne pre teba sranda nie:)
Leden 22, 201015 r 16tka jak 16tka :prc: :prc: no já nevím Dave,ale ošoustat 16"kolo mi nepřijde stejný jako se povozit na nějaký voňavý 16 lol
Leden 22, 201015 r pánové,znám novou bezva hru,nezahrajete si někdo??? více info ve videu tady sosnout
Leden 22, 201015 r # # Dopravák zastaví auto, které jede ve meste 110 a povídá: # # > D: Dobrý den, vás ridicský prukaz. # # > R: Nemám, ten mi sebrali pred chvílí vasi kolegové, kdyz me chytili # # > vozralýho. # # > D: Tak technicák. # # > R: Coze technicák, nemám, vzdyt já sem tak zlitej, ze ani nevím, kde # # > sem to auto ukrad... # # > D: To je kradený auto ?!!! # # > R: Jo, ale moment, kouknu se do kaslíku, myslim, ze sem tam neco # # > takového zahlídl, kdyz sem tam házel pistoli... # # > D: Jakou pistoli? # # > R: No, jak jsem s ní vodpráskl toho podelanýho ridice, co mi prekázel # # > v tomhle aute. Jestli chcete videt jeho zdechlinu, tak je v kufru... # # > Dopravák ihned zavolá zásahovku, ta prijede, vyskáce, obklící auto a # # > její séf jde k ridici a povídá: # # > C: Ridicák! # # > R: Tady prosim. # # > C: Technicák ! # # > R: Tady... # # > C: Muzu kouknout do prihrádky? # # > R: Jasne... (samozrejme zádná pistole) # # C: A do kufru ? # # > R: Samozrejme... (zádná mrtvola) # # > C: Tak ted jsem trochu zmatený, tady kolega me zavolal, ze jedete # # > opilý bez papíru, v kradeným aute, ozbrojenej a s mrtvolou v kufru... # # > R: No to je skvelý a vsadím se, ze bude jeste tvrdit, ze sem jel moc # # rychle...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.