spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 jeden hoodně dobrej > > # # # > Muž > navstíví velmi exklusivní nudistický klub. > > # # # > Hned první den > svlékne šaty a začně se procházet klubem. Kolem > něj > > # # # > prochází > > # # # > krásná vnadná blondýnka a muž dostane erekci. Dívka > k němu > přijde > > a říká: > > # # # > "Volal jsi mě?" "Ne, > proč myslíš?" Ptá se muž. "Tak to asi musíš > > > být v > > # > # # klubu > > # # # > nový. Tak tedy dovol, abych Ti to vysvětlila. />> > # # # > Víš, tady je takové pravidlo, že když dostaneš />erekci,znamená > > to,že mě > > # # # > voláš". Smějící se dívka si > muže odvede k bazénu a tam se s > ním > > # # # > pomiluje... Muž > pak pokračuje v prohlídce klubu a navštíví > saunu. > > Jakmile />> > # # # si > > # # # > sedne, uprdne si. Během minuty vstoupí urostlý > chlupatý muž a > > říká: > > # # # > "Volal jsi mě?" "Ne, proč se > ptáš?" odpovídá muž. "Tak to asi > > musíš být v > > # # # > klubu > nový. Tady je takové pravidlo, že když si uprdneš, znamená > > > > to, že > > # mě > > # # # > voláš, abych přišel." Nato svalovec ohne > nováčka o lavičku a > ošuká > > ho... > > # # # > Poté už muž > nepokračuje v procházce a rychle se vrací do > přijímací > > # # # > > kanceláře, kde jej s úsměvem vítá nahá recepční a ptá se, jak mu > />> > může > > # # # > pomoci. Muž odpovídá: "Zde je má členská karta, > vracím zpět > klíče, > > # členský > > # # # > poplatek 500 > USD si můžete ponechat, odcházím. "Ale, pane, proč > > tak > > # # > # kvapně, > > # # # > byl jste zde jen pár hodin a neměl jste ještě ani > šanci poznat > > všechny > > # # # naše > > # # # > služby a > zařízení", říká recepční. Muž na to reaguje slovy: > > # # # > > "Poslouchejte,mne slečno, je mi 51 let, erekce se mi dostavuje > tak />> > jednou > > # # # za > > # # # > měsíc,ale prdím každých 15 > minut! > > # # # > Odcházím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 no sranda ani né,kuava skrz 450,- od léta samý kecy,výmluvy.....člověk udělá dobrej skutek a takto se s ním vyjebává.....ale pokud se to v blízké době nevyřeší tak jedno řešení už mám/trošku tvrdší/ale takto se mnou nikdo vyjebávat nebude jj přesně tak! zajedeš za ním a "popovídáš si"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 pánové,znám novou bezva hru,nezahrajete si někdo???více info ve videu tady sosnout Hochu, tak na todle ti seru :smich: jauuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Dobře z toho vybruslil !!!!! :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 no já nevím Dave,ale ošoustat 16"kolo mi nepřijde stejný jako se povozit na nějaký voňavý 16 lol tj, já bych volil tu druhou možnost, ta první..ehm... no při nejmenším hodně úchylný lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tj, já bych volil tu druhou možnost, ta první..ehm... no při nejmenším hodně úchylný lol :D:D sak jasne taka stavnata sestnastka v latexovych nohaviciach no konec:D:D:D:D to je tak strasn rajcovne , neviem jak u vas ale u nas na sk je to teraz modny hit, kazda to nosi, a vyzera to brutalne jebavo :prc: :prc: :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 :D:D sak jasne taka stavnata sestnastka v latexovych nohaviciach no konec:D:D:D:D to je tak strasn rajcovne , neviem jak u vas ale u nas na sk je to teraz modny hit, kazda to nosi, a vyzera to brutalne jebavo :prc: :prc: :prc: hmm asi se stěhuju k vám :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 fakt by si neveril idem kuk nejake fotky z disko :D neskutocne to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 no lidi, blíží se třetí hodina a už se pojede pro slivovičku, sice jsem vyfasoval místo řidiče, ale co, ochutnám až se vrátíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Hochu, tak na todle ti seru :smich: jauuuuu toto je jen pro tvrdý chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 toto je jen pro tvrdý chlapy rád ti takovouhle zálibu přenechám, já radší něco příjemnějšího :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 :D:D sak jasne taka stavnata sestnastka v latexovych nohaviciach no konec:D:D:D:D to je tak strasn rajcovne , neviem jak u vas ale u nas na sk je to teraz modny hit, kazda to nosi, a vyzera to brutalne jebavo :prc: :prc: :prc: to vyfoť,to chceme vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 to vyfoť,to chceme vidět taky chci viděť, šup sem s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 rád ti takovouhle zálibu přenechám, já radší něco příjemnějšího :prc: jak můžeš vědět že to je nepříjemný....si to ještě nezkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 jak můžeš vědět že to je nepříjemný....si to ještě nezkusil podle videa soudím, že nic příjemnýho to nebude ale tak pro každýho je příjemný něco jinýho lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 nooooo co k tomu dodat :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tak se loučím, čus hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 ides honit co maj sa lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Dave , diskrééétně Teď si ho prásknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 btw : skoda ze nejsem diskotekovej typ , )) To bych se asi na slováči měl .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 hups....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Omluv se a řekni že jsi pitomec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 ides honit co maj sa lol Liubor je myslivec??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Asi si ho šel vylouhovat do palírny ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.