Leden 26, 201015 r Ahoj lidi, tak u nás je mrzne, naštěstí už nepadá sníh No jestli je to ten facelift, jak tu daval Ondra odkaz, tak to je hrůza, ten předek mi připomíná zhulený vysmátý dítě :smich: za mě teda ne, tohle bych si nekoupil...
Leden 26, 201015 r hej to je ona a este tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=250 co ja viem neni to az take zle podla mna, ta listicka malicka sa mi paci dole:)
Leden 26, 201015 r no podle tech fotek od ondry neeee... podle toho co je v topicu od Dava to neni zas tak spatny... neco by slo ..
Leden 26, 201015 r uvidíme až bude víc pořádnej fotek pak se to dá zhodnodit ,ale zatím teda nějak tomu nemůžu přijít na chuť
Leden 26, 201015 r Hoši, dneska přijdu kautu a jsem zas hned nasranej, nějakej kretén mi oddělal zrcátko , takže ten plast je v háji.
Leden 26, 201015 r Toho už nenajdu, bylo to asi u školy, když jsem byl na zkoušce, ale všimnul jsem si toho až dnes...
Leden 26, 201015 r bouchl do něj, ale tak, že se kus plastu uplně uštíplo, takže musel jet jak kretén
Leden 26, 201015 r no to je teda hnus,myslím že ale na druhou stranu můžeš být rád že ti takto vzal jen ten plast,kdyby se otřel trošku blíž tak to nechci ani domyslet
Leden 26, 201015 r no Ondro to je fakt, mohlo to dopadnout ještě mnohem hůř Jen teď někde sehnat ten plast samotnej, ve škodovce to asi bude darda Upraveno Leden 26, 201015 r od baris
Leden 26, 201015 r no pokusím se najít už v barvě, ale když to nevyjde, tak to nechám na jaře nastříkat spolu s nárazníkama
Leden 26, 201015 r to jo, asi s tím počkám do jara, teď by to stejně nemělo cenu, jen mě sere, že kvůli nějakýmu kreténovi zas zbytečně vyhodím peníze
Leden 26, 201015 r pekny dniok prajem.. u man ranoale už je poobede tak asi den..hehe... k tej FII face je pekna ten naraznik sa mi zda byt podobny ako je na novom pole
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.