spineshank Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 face Fábku jsem zatím neviděl,takže nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 toto je ona ?? http://www.secretnewcars.com/SpyShots/Skod...h_face?fotoid=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Ahoj lidi, tak u nás je mrzne, naštěstí už nepadá sníh No jestli je to ten facelift, jak tu daval Ondra odkaz, tak to je hrůza, ten předek mi připomíná zhulený vysmátý dítě :smich: za mě teda ne, tohle bych si nekoupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 hej to je ona a este tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=250 co ja viem neni to az take zle podla mna, ta listicka malicka sa mi paci dole:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 jo to lízo tam je pěkný a taky se mi líbí ty světla, že už nejsou tak "baculatý" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 tak pokud je to ona tak za mě teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 no podle tech fotek od ondry neeee... podle toho co je v topicu od Dava to neni zas tak spatny... neco by slo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 uvidíme až bude víc pořádnej fotek pak se to dá zhodnodit ,ale zatím teda nějak tomu nemůžu přijít na chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 no rozdodně si tim svojí věc ničit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 jj, souhlasím s Ondrou, zatím teda nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Hoši, dneska přijdu kautu a jsem zas hned nasranej, nějakej kretén mi oddělal zrcátko , takže ten plast je v háji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Jestli ho najdeš tak mu zlom jednu ruku za mě ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Toho už nenajdu, bylo to asi u školy, když jsem byl na zkoušce, ale všimnul jsem si toho až dnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 jako že ti je čorl??nebo rozbil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 bouchl do něj, ale tak, že se kus plastu uplně uštíplo, takže musel jet jak kretén Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 no to je teda hnus,myslím že ale na druhou stranu můžeš být rád že ti takto vzal jen ten plast,kdyby se otřel trošku blíž tak to nechci ani domyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 (editace) no Ondro to je fakt, mohlo to dopadnout ještě mnohem hůř Jen teď někde sehnat ten plast samotnej, ve škodovce to asi bude darda Editováno: 26. leden 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 myslím že to nebude drahý,spíš ten lak vyjde dráž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 no pokusím se najít už v barvě, ale když to nevyjde, tak to nechám na jaře nastříkat spolu s nárazníkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 no neprijemne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 tak pokud budeš stříkat ty nárazníky tak toto už bude jen jako třešnička na dortu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 to jo, asi s tím počkám do jara, teď by to stejně nemělo cenu, jen mě sere, že kvůli nějakýmu kreténovi zas zbytečně vyhodím peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 pekny dniok prajem.. u man ranoale už je poobede tak asi den..hehe... k tej FII face je pekna ten naraznik sa mi zda byt podobny ako je na novom pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 tak dnes výbornej oběd hned je člověku líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 kuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.