baris Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 a hle, si tu zase sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 jj kuku můžu akorát dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 pohoda, to sa da liecit :smich: lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 dobrééé , pánove -24 dneska ukázalo auto ... - zamrzlé zrcátko ( vnitřní zpětné ) - nechápal sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 asi bych měl dát lepší nemrzku do ostřikovačů mám tam jen -20 :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 hustý Jirko,mě dneska zase přimrzávali vousy když jsem šel ráno do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 já se raději neholim ať mi nepřimrzne obličej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 už vidím, jak máte na těch vašich tlamách nevoholenech ty zmznutý soply ...ble... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Soply vysmrkam ne ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 a co to jak funíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) Mam plnej nos , dejchám hubou už 3 týdny Ještě nějaký dotaz? Editováno: 27. leden 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 nějakej hustej Mára po ránu né??přijde,nepozdraví ani a ještě do nás šije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 jinak mě nemrznou soplíci ale vousa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 no nic tak zase mizím......tlamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Jirko musíš ten nos uvolnit jako ten pán tady :palec2: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 nazdar, co to tu zas po ránu jedete za téma :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Ondro - no na to nemam dost velkou hladinu alkoholu :DD Jo Mára je dost hustej nechpápu proč mluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 btw ten rypak mam zamrzlej akorat venku , vlezu do tepla a spusti se to jak ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 nazdar, co to tu zas po ránu jedete za téma :smich: jj téma dobrý akorát tu do nás někdo furt šije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 taky sem si všiml, asi mluví z vlastní zkušenosti lol a ani nepozdraví pacholek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 dobre ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 to tam máte Dave oproti nám docela pařák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 to bolo v sobotu minuly tyzden dnes vnoci ani nechcem vedet kolko bolo :D:D som dnes rano vstaval o STVRTEJ RANO!!! som viezol strejdu na schwechat na letisko, totalne som nevyspaty som myslel ze mi rano primrznu ruky k volantu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Libore psal jsem ti ohledně stěrače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.