Leden 27, 201015 r Autor taky sem si všiml, asi mluví z vlastní zkušenosti a ani nepozdraví pacholek to není vůbec vtipný.....a zdravit? koho proč????? ze slušnosti? nejsem slušnej.....
Leden 27, 201015 r to bolo v sobotu minuly tyzden dnes vnoci ani nechcem vedet kolko bolo :D:Dsom dnes rano vstaval o STVRTEJ RANO!!! som viezol strejdu na schwechat na letisko, totalne som nevyspaty som myslel ze mi rano primrznu ruky k volantu:D by mě hráblo vstávat tak brzo
Leden 27, 201015 r to není vůbec vtipný.....a zdravit? koho proč????? ze slušnosti? nejsem slušnej..... Co je Máro , problémy s erekcí?
Leden 27, 201015 r no docela si to trefně popsal ,přijde mi že Marek nám začíná nějak vstupovat do puberty jiank si jeho chování nedokážu rozumě vysvětlit
Leden 27, 201015 r Libore psal jsem ti ohledně stěrače jo, určitě ho beru tak pak dej hned vědět, až dorazej
Leden 27, 201015 r by mě hráblo vstávat tak brzo no sak ani nehovor...som sa vratil z letiska a este na hodku som si pospal...som mal sto chuti volat do roboty ze si berem dovolenku
Leden 27, 201015 r Co je Máro , problémy s erekcí? :smich: pilulky už nezabírají Máro? Ondro druhá puberta?? není to spíš senilita lol
Leden 27, 201015 r jo, určitě ho beru tak pak dej hned vědět, až dorazej jj zatím je to na 80% potvrzeno takže jak bude hned písnu
Leden 27, 201015 r super, tak snad budou nemám to na 100% ale vypadá to nadějně ty,Tomáš a Krtek to máte jako první v pořadí
Leden 27, 201015 r zachvilku na obed do ikei za "50€" :D:D:D nj to se někdo má že si žije takto hogofogo,já půjdu jen za 64,-Kč dneska mám toto: ST Uzená 1. Vepřo-knedlo-zelo 64,- 2. Vepřové po kaplicku, těstoviny 64,- Výběr: Trenčianský přírodní plátek, ameriky, obloha 74,-
Leden 27, 201015 r nj to se někdo má že si žije takto hogofogo,já půjdu jen za 64,-Kč dneska mám toto: ST Uzená 1. Vepřo-knedlo-zelo 64,- 2. Vepřové po kaplicku, těstoviny 64,- Výběr: Trenčianský přírodní plátek, ameriky, obloha 74,- no ten výběr zní parádně
Leden 27, 201015 r nj to se někdo má že si žije takto hogofogo,já půjdu jen za 64,-Kč dneska mám toto: ST Uzená 1. Vepřo-knedlo-zelo 64,- 2. Vepřové po kaplicku, těstoviny 64,- Výběr: Trenčianský přírodní plátek, ameriky, obloha 74,- ja zas klasicky mesove gulky2x10 z ikei s hranolkami omackou a brusnicovym lekvarom......dve porcie:D cize 1€ a este zmzrlinu z MCdonaldu citim sa dost najdeno
Leden 27, 201015 r Autor no docela si to trefně popsal ,přijde mi že Marek nám začíná nějak vstupovat do puberty jiank si jeho chování nedokážu rozumě vysvětlit prosím, zenechte Vašich starostí o mé chování....a radši se věnujte svým dětským hrám.....děkuji
Leden 27, 201015 r Jaké dětské hry myslíš ? COD - nechci ranit tvé city ale ta hra je 18+ => pro dospělé
Leden 27, 201015 r Autor dospělý zde není nikdo....myslím tím alespoň osazenstvo této hospody....soudím tak dle příspěvků....
Leden 27, 201015 r To mas pravdu ale nesmis bejt posera , to bys pak mohl sedet akorat doma zavrenej !!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.