Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Dejve , jak psal Ondra - oproti nám tam máte teploučko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 taky sem si všiml, asi mluví z vlastní zkušenosti a ani nepozdraví pacholek to není vůbec vtipný.....a zdravit? koho proč????? ze slušnosti? nejsem slušnej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 to bolo v sobotu minuly tyzden dnes vnoci ani nechcem vedet kolko bolo :D:Dsom dnes rano vstaval o STVRTEJ RANO!!! som viezol strejdu na schwechat na letisko, totalne som nevyspaty som myslel ze mi rano primrznu ruky k volantu:D by mě hráblo vstávat tak brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 to není vůbec vtipný.....a zdravit? koho proč????? ze slušnosti? nejsem slušnej..... Co je Máro , problémy s erekcí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 no docela si to trefně popsal ,přijde mi že Marek nám začíná nějak vstupovat do puberty jiank si jeho chování nedokážu rozumě vysvětlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 to už ale musí bejt druhá puberta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Libore psal jsem ti ohledně stěrače jo, určitě ho beru tak pak dej hned vědět, až dorazej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 by mě hráblo vstávat tak brzo no sak ani nehovor...som sa vratil z letiska a este na hodku som si pospal...som mal sto chuti volat do roboty ze si berem dovolenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Co je Máro , problémy s erekcí? :smich: pilulky už nezabírají Máro? Ondro druhá puberta?? není to spíš senilita lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 jo, určitě ho beru tak pak dej hned vědět, až dorazej jj zatím je to na 80% potvrzeno takže jak bude hned písnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 super, tak snad budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 zachvilku na obed do ikei za "50€" :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 super, tak snad budou nemám to na 100% ale vypadá to nadějně ty,Tomáš a Krtek to máte jako první v pořadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 zachvilku na obed do ikei za "50€" :D:D:D nj to se někdo má že si žije takto hogofogo,já půjdu jen za 64,-Kč dneska mám toto: ST Uzená 1. Vepřo-knedlo-zelo 64,- 2. Vepřové po kaplicku, těstoviny 64,- Výběr: Trenčianský přírodní plátek, ameriky, obloha 74,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 nj to se někdo má že si žije takto hogofogo,já půjdu jen za 64,-Kč dneska mám toto: ST Uzená 1. Vepřo-knedlo-zelo 64,- 2. Vepřové po kaplicku, těstoviny 64,- Výběr: Trenčianský přírodní plátek, ameriky, obloha 74,- no ten výběr zní parádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 no ještě uvidím,jestli bude pěknej bůček dám si zelo se škopkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 jasně, na klasiku nic nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 nj to se někdo má že si žije takto hogofogo,já půjdu jen za 64,-Kč dneska mám toto: ST Uzená 1. Vepřo-knedlo-zelo 64,- 2. Vepřové po kaplicku, těstoviny 64,- Výběr: Trenčianský přírodní plátek, ameriky, obloha 74,- ja zas klasicky mesove gulky2x10 z ikei s hranolkami omackou a brusnicovym lekvarom......dve porcie:D cize 1€ a este zmzrlinu z MCdonaldu citim sa dost najdeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 no docela si to trefně popsal ,přijde mi že Marek nám začíná nějak vstupovat do puberty jiank si jeho chování nedokážu rozumě vysvětlit prosím, zenechte Vašich starostí o mé chování....a radši se věnujte svým dětským hrám.....děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Jaké dětské hry myslíš ? COD - nechci ranit tvé city ale ta hra je 18+ => pro dospělé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 dospělý zde není nikdo....myslím tím alespoň osazenstvo této hospody....soudím tak dle příspěvků.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 To je jak házet hrách na stěnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 pozor....i ten hrách se Ti může nepříjemně odrazit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 To mas pravdu ale nesmis bejt posera , to bys pak mohl sedet akorat doma zavrenej !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 ale já nejsem posera...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.