Leden 27, 201015 r Jaké dětské hry myslíš ? COD - nechci ranit tvé city ale ta hra je 18+ => pro dospělé je to tak hra je až od 18 není pro děti
Leden 27, 201015 r Autor zde je to opravdu na vysoké úrovni......moc mě to zde, to čtení obohacuje....
Leden 27, 201015 r pozor....i ten hrách se Ti může nepříjemně odrazit...... jsem myslel že po hrachu se jen prdí....
Leden 27, 201015 r zde je to opravdu na vysoké úrovni......moc mě to zde, to čtení obohacuje.... je to hospa,co bys chtěl mít za úroveň
Leden 27, 201015 r pivo,jídlo to je jasný.....ale plky to přeci nikdo nemůže po nikom chtít o čem se kacá a o čem ne,k čemu mám a chci něco říct tak řeknu,k čemu nechci a o čem se nechci bavit tak se přeci nebudu vyjadřovat...simply clever
Leden 27, 201015 r Autor Tak nám tu nevydejchávej vzduch a marš jinam !!! OK..................................budu sem tam načuhovat, ale končím s vyjadřování a přispíváním / asi /
Leden 27, 201015 r OK..................................budu sem tam načuhovat, ale končím s vyjadřování a přispíváním / asi / tomu sám nevěříš
Leden 27, 201015 r :smich: chvíli tu nejsem a tady se to takhle zvrtne Marku co to s tebou je, nemáš náhodou nedostatek Vždycky se tu bavilo o hovnech a to doslova a nebo tak jakou vysokou úroveň máš namysli
Leden 27, 201015 r takhle to tady nefunguje :DD Mužeš napsat pouze to co se ostatním bude pouze líbít Upraveno Leden 27, 201015 r od Evers
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.