spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 jasně, na klasiku nic nemá takže zvítězila klasika a zelíčko bylo vynikající Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Jaké dětské hry myslíš ? COD - nechci ranit tvé city ale ta hra je 18+ => pro dospělé je to tak hra je až od 18 není pro děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 tak komu to cpeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 zde je to opravdu na vysoké úrovni......moc mě to zde, to čtení obohacuje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Tak nám tu nevydejchávej vzduch a marš jinam !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 pozor....i ten hrách se Ti může nepříjemně odrazit...... jsem myslel že po hrachu se jen prdí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 zde je to opravdu na vysoké úrovni......moc mě to zde, to čtení obohacuje.... je to hospa,co bys chtěl mít za úroveň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Tak i v hospodě musí bejt kvalitní pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 pivo,jídlo to je jasný.....ale plky to přeci nikdo nemůže po nikom chtít o čem se kacá a o čem ne,k čemu mám a chci něco říct tak řeknu,k čemu nechci a o čem se nechci bavit tak se přeci nebudu vyjadřovat...simply clever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Tak nám tu nevydejchávej vzduch a marš jinam !!! OK..................................budu sem tam načuhovat, ale končím s vyjadřování a přispíváním / asi / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 tak se to vyřešilo samo :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2010 samo ne...donutili jste mě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 OK..................................budu sem tam načuhovat, ale končím s vyjadřování a přispíváním / asi / tomu sám nevěříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 samo ne...donutili jste mě.... aha tady důkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Já se stydím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 :smich: chvíli tu nejsem a tady se to takhle zvrtne Marku co to s tebou je, nemáš náhodou nedostatek Vždycky se tu bavilo o hovnech a to doslova a nebo tak jakou vysokou úroveň máš namysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 samo ne...donutili jste mě.... co furt jenom brečíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 ty si hustej , tahle napsat co si myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 marek ty a optimizmus si asi velmi netykate co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 dobře ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 tak asi budeme muset držet minutu ticha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 3 minutovka je pryc ... tak uz muzem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 ty si hustej , tahle napsat co si myslíš :smich: co jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) takhle to tady nefunguje :DD Mužeš napsat pouze to co se ostatním bude pouze líbít Editováno: 27. leden 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Vždycky říkám co si myslím, ať se to druhýmu líbí nebo ne lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.