Leden 28, 201015 r Autor marek ty a optimizmus si asi velmi netykate co škoda že Ti vůbec, ale vůbec nerozumím.....
Leden 28, 201015 r Autor čao, a kdyby se vrátil "vopruz", tak že ho pozdravuju ... a Ty mě taky.........
Leden 28, 201015 r Autor aha tady důkaz žádnej důkaz...psal jsem že ASI....ale to jsi nedočetl že.....no jo....asi Tě tam otravuje zákazník.....
Leden 28, 201015 r Autor čau Jirko, no myslím že se tu asi už neukáže myslíš-li mě,tak se sem tam ukážu......bavím se čtením Vašich příspěvků........hlavně těch od skoropolicistů...ikdyž MP není policie.....že...ale hrajou si na ně...viz Praha a jejich nákup Hummerů.....
Leden 28, 201015 r Autor Hele šef tu neni ... tak je jasny co ja udelam ja ... zdrham taky hmmmm to jsi frajer.....
Leden 28, 201015 r Baví se spolu tři frekventanti policejní akademie, jak dopadli u zkoušek. První povídá: 'Píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Dali mi vyskloňovat slovo 'Paříž'. 'A co jsi napsal?' 'Paříš, pařím, paříme...' 'A co ty?' obrací se na druhého. 'Špatně - píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Měl jsem skloňovat slovo 'zeměkoule', a tak jsem napsal - 'ze mě koule, z tebe koule, z něho koule.' Třetí policajt se jen usmívá: 'Tak to já dopadl výborně - píšťalka i pendrek na výbornou a rovněž čeština za jedna. Já vyfasoval slovo 'město.' 'A co jsi napsal?' 'Mně sto, tobě sto, náčelníkovi pětikilo!' :smich:
Leden 28, 201015 r Baví se spolu tři frekventanti policejní akademie, jak dopadli u zkoušek. První povídá:'Píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Dali mi vyskloňovat slovo 'Paříž'. 'A co jsi napsal?' 'Paříš, pařím, paříme...' 'A co ty?' obrací se na druhého. 'Špatně - píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Měl jsem skloňovat slovo 'zeměkoule', a tak jsem napsal - 'ze mě koule, z tebe koule, z něho koule.' Třetí policajt se jen usmívá: 'Tak to já dopadl výborně - píšťalka i pendrek na výbornou a rovněž čeština za jedna. Já vyfasoval slovo 'město.' 'A co jsi napsal?' 'Mně sto, tobě sto, náčelníkovi pětikilo!' :smich: :smich:
Leden 28, 201015 r škoda že Ti vůbec, ale vůbec nerozumím..... sem si vylil kafe .... Nazdar, dneska masakr, zkracoval sem si to takovou prdelni cestou a vsude okolo ve skarpach auta, busaci... tam to asi vypadalo krute, kdyz sem jel tak tam bylo tak 20cm snehu... bych rek ze rano nebylo ani poznat kde je pole a kde silnice
Leden 28, 201015 r Jinak Máro koukam že si včera zlomil svůj osobní rekort v přidávání přízpěvků 5 v řadě :DDD hmmmmm Upraveno Leden 28, 201015 r od Evers
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.