Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Z takovou daleko nedojdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 ALe tak zatím i jo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Hele šef tu neni ... tak je jasny co ja udelam ja ... zdrham taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 tak to je jasný, toho musíš využít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 čao, a kdyby se vrátil "vopruz", tak že ho pozdravuju ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 čau Jirko, no myslím že se tu asi už neukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 dneska je to tady samej rebel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 marek ty a optimizmus si asi velmi netykate co škoda že Ti vůbec, ale vůbec nerozumím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 čao, a kdyby se vrátil "vopruz", tak že ho pozdravuju ... a Ty mě taky......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 aha tady důkaz žádnej důkaz...psal jsem že ASI....ale to jsi nedočetl že.....no jo....asi Tě tam otravuje zákazník..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 čau Jirko, no myslím že se tu asi už neukáže myslíš-li mě,tak se sem tam ukážu......bavím se čtením Vašich příspěvků........hlavně těch od skoropolicistů...ikdyž MP není policie.....že...ale hrajou si na ně...viz Praha a jejich nákup Hummerů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Hele šef tu neni ... tak je jasny co ja udelam ja ... zdrham taky hmmmm to jsi frajer..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 dobre ranko tak uz sneh aj u nas nahulakalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 ani nemluv já do teď odhrabával z chodníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 ja mam na to lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 teď jdu složit aspoň 30 hrablí ať mám dnes co prodávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Baví se spolu tři frekventanti policejní akademie, jak dopadli u zkoušek. První povídá: 'Píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Dali mi vyskloňovat slovo 'Paříž'. 'A co jsi napsal?' 'Paříš, pařím, paříme...' 'A co ty?' obrací se na druhého. 'Špatně - píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Měl jsem skloňovat slovo 'zeměkoule', a tak jsem napsal - 'ze mě koule, z tebe koule, z něho koule.' Třetí policajt se jen usmívá: 'Tak to já dopadl výborně - píšťalka i pendrek na výbornou a rovněž čeština za jedna. Já vyfasoval slovo 'město.' 'A co jsi napsal?' 'Mně sto, tobě sto, náčelníkovi pětikilo!' :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Ahoj kluci Tady napadlo taky sněhu jak sra.ček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Baví se spolu tři frekventanti policejní akademie, jak dopadli u zkoušek. První povídá:'Píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Dali mi vyskloňovat slovo 'Paříž'. 'A co jsi napsal?' 'Paříš, pařím, paříme...' 'A co ty?' obrací se na druhého. 'Špatně - píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Měl jsem skloňovat slovo 'zeměkoule', a tak jsem napsal - 'ze mě koule, z tebe koule, z něho koule.' Třetí policajt se jen usmívá: 'Tak to já dopadl výborně - píšťalka i pendrek na výbornou a rovněž čeština za jedna. Já vyfasoval slovo 'město.' 'A co jsi napsal?' 'Mně sto, tobě sto, náčelníkovi pětikilo!' :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Ahoj kluci Tady napadlo taky sněhu jak sra.ček tu tiez lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Snad se nebudete na mě zlobitkdyž sem něco dám....viz příloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 lol lol lol lol :smich: :smich: :smich: musim skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 škoda že Ti vůbec, ale vůbec nerozumím..... sem si vylil kafe .... Nazdar, dneska masakr, zkracoval sem si to takovou prdelni cestou a vsude okolo ve skarpach auta, busaci... tam to asi vypadalo krute, kdyz sem jel tak tam bylo tak 20cm snehu... bych rek ze rano nebylo ani poznat kde je pole a kde silnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) Jinak Máro koukam že si včera zlomil svůj osobní rekort v přidávání přízpěvků 5 v řadě :DDD hmmmmm Editováno: 28. leden 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.