Marek Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 no Ondra se pár dní neposadí a já si jen sundám a vyhodím rukavice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Olala panáčkové brnkaj na stejnou notu :DD ... to sem zvědavej jak to dopadne myslíš jako že nakonec bude všem fajn a bude to láska na celej život?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 to ne Ondro...to po Tobě nemůžu chtít..takovej závazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 - spíš bych věřil že voda nebude mokrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 no máš pravdu je to vážný rozhodnutí a velká výzva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 jo výzva to je.....tak co s tím uděláš?????????????????????????????????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 - spíš bych věřil že voda nebude mokrá Jirko asi tě tím raním,ale z tohoto omylu že tomu nevěříš tě rychle vyvedu zde důkaz: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 sakra ... tak tomu už začínám věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 návod k použítí ¨: to je masakr :DDDDD získáte až 5 litrů vody , stačí zalít 5 l vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 jj taky kdž sem to četl byl jsem z toho rozsekanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Kua tohle je převrat !!! ... změnil se mi celej svět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 čau tady jako vůbec nepadá a nenapadlo no jsem rád, že už jsem doma a dnes už nikam nejedu Jako jsem rád, že nemám snížený auto, už teď jsem dělal pluhaře a jak je pod tím napadaným sněhem ten led, tak to je pak úžasná cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 i já sem Libore rád,teď jezdím opravdu jen když je to hooodně nutný,jinak nevyjíždím a mámstejně strach že někde urvu lízo co mám ve předu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Jirko asi tě tím raním,ale z tohoto omylu že tomu nevěříš tě rychle vyvedu a to se vyplatí :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 pánové dneska mám velký dilema co si dám na oběd,posuďte sami: ČT Hrášková 1. Masové rizoto se sýrem, okurek 64,- 2. Jitrnicový prejt, kysané zelí, brambor 64,- Výběr: Kuřecí steak „Argentina“, hranolky,obloha 74, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 jako pánové líbám si pracky, že sem línej jak prase a nesnížil jsem auto..... v praze se parkuje jedna báseň všichni se bojej aby to tam nevorvali já z kozou v klídku :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 já taky jsem rád že mám kozu,ale stejně je to o hubu protože tady je všude samá hromada sněhu vedle silnic,na parkovištích atd., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 pánové dneska mám velký dilema co si dám na oběd,posuďte sami:ČT Hrášková 1. Masové rizoto se sýrem, okurek 64,- 2. Jitrnicový prejt, kysané zelí, brambor 64,- Výběr: Kuřecí steak „Argentina“, hranolky,obloha 74, já bych si dal ten kuřecí steak, zní to zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 jako pánové líbám si pracky, že sem línej jak prase a nesnížil jsem auto..... v praze se parkuje jedna báseň všichni se bojej aby to tam nevorvali já z kozou v klídku :DDD asi tak no, zlatá koza jako když snížit, tak jedině stavák a v zimě pěkně vyšroubovat nahoru, jinak ne, tady u nás na severu by se jinak jezdit ani nedalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 no já mám strašně rád rizoto,ale stejně tak prejt takže váhám mezi oběma...no asi si dám oboje a prasknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 no já prejt moc nemusím, takže bych měl jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 asi tak no, zlatá koza jako když snížit, tak jedině stavák a v zimě pěkně vyšroubovat nahoru, jinak ne, tady u nás na severu by se jinak jezdit ani nedalo to je pravda,když už tak štelovák,ale i tak furt musíš dávat setskara bacha kam můžeš najet a to se mi nějak nechce furt hlídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 za mě jedině PREJT!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 já taky jsem rád že mám kozu,ale stejně je to o hubu protože tady je všude samá hromada sněhu vedle silnic,na parkovištích atd., no když jsem jel od nás tak je v ďolíku vlakovej přejezd kde to bylo solidně zapadaný, jsem jel fakt tunelem, z obou stran nahrnutej sníh, že jsem tam sotva projej, takže jsem ho brousil bokama auta a před sebou sem tlačil hroudu sněhu, takže paráda :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 ze zabijačky neznám jedinou věc která není vynikající a prejt brambory a kysaný zelí to je delikatesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.