baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 to je pravda,když už tak štelovák,ale i tak furt musíš dávat setskara bacha kam můžeš najet a to se mi nějak nechce furt hlídat jo to je fakt, takhle se neohlížiš a jedeš všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 no když jsem jel od nás tak je v ďolíku vlakovej přejezd kde to bylo solidně zapadaný, jsem jel fakt tunelem, z obou stran nahrnutej sníh, že jsem tam sotva projej, takže jsem ho brousil bokama auta a před sebou sem tlačil hroudu sněhu, takže paráda :smich: takže si byl něco jako hovnivál lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 DMNESKA PADÁM VE 12 TAK SE TU Z TÝ PRÁCE PO*ERTE.....TEDY TEN KDO DĚLÁ.......A TADY VLASTNĚ NEDĚLÁ NIKDO...TAKŽE SE ANI NIKDO NEPOSERE....ACH JO TO JE SITUACE.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 za mě jedině PREJT!!!!!!!!!!!!!!!! asi to tak dopadne dám si prejt a rizoto si nechám zabalit s sebou na večeřu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 takže si byl něco jako hovnivál lol spíš jsem se bál abych tam někde nezůstal, je to ještě do kopce ale vyškrábal jsem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 asi to tak dopadne dám si prejt a rizoto si nechám zabalit s sebou na večeřu a mě pošli ten kuřecí steak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 DMNESKA PADÁM VE 12 TAK SE TU Z TÝ PRÁCE PO*ERTE.....TEDY TEN KDO DĚLÁ.......A TADY VLASTNĚ NEDĚLÁ NIKDO...TAKŽE SE ANI NIKDO NEPOSERE....ACH JO TO JE SITUACE.... takže to sis vlastně tímto prohlášením nějak moc nepomohl tomu se říká prekerní situace nebo nasrat si do gatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 jo asi tak Ondro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 za mě prejtík , předevčírem sem si dělal jelita s bramborem + zelíčko - ještě teď vlhnu když si na to v zpomenu jaký sem měl nebíčko v papulce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 spíš jsem se bál abych tam někde nezůstal, je to ještě do kopce ale vyškrábal jsem se já to bral jako že jsi jako hovnivál skrz tu hroudu a ne skrz to že jedeš pomalu a opatrně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 no já musim na ořady .. takže se z toho neposeru .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 no to je u nas takova mrdelni cesta a jak bylo -24 vcera tak sem to valil misto v kolejich na tom najezděnym valu jak to bylo tvrde takze sem jel v kolone a byl sem o 20 cisel vejs nez vsichni :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 já to bral jako že jsi jako hovnivál skrz tu hroudu a ne skrz to že jedeš pomalu a opatrně joo to jsem pochopil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 hele tak jste mě ukacali a jdu na ten prejt ve 12,už se mi sbíhaj sliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) Kua .. taky bych dal ... óoóóóoó nebo pašíka na rožni jako u Romana na SH srazu :DDDDD oooóóóó kua Editováno: 28. leden 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 nooo pašíka na ohni, to bych si nechal líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 nooo pašíka na ohni, to bych si nechal líbit K tomu suda pivsonů ... pro barbary nějaký víno OOooooOOO ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 K tomu suda pivsonů ... pro barbary nějaký víno OOooooOOO ... jojo, už aby bylo lééééto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 padám lítat po ouřadech ... tak zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 tak jdu na to papu konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 tak nebudu vám lhát,byla to delikatesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 ja som mal rizoto od mamicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 no to se teda někdo má,maminka mu takhle podstrojuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 sem tam ked som dobry synacik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Jirko za chvíli má vyjít jeho new cd tak sem zvědavej ,znáš ho?? http://www.noisecreep.com/2010/01/22/rob-z...video-premiere/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.