Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to je pravda,když už tak štelovák,ale i tak furt musíš dávat setskara bacha kam můžeš najet a to se mi nějak nechce furt hlídat

jo to je fakt, takhle se neohlížiš a jedeš všude :)

no když jsem jel od nás tak je v ďolíku vlakovej přejezd kde to bylo solidně zapadaný, jsem jel fakt tunelem, z obou stran nahrnutej sníh, že jsem tam sotva projej, takže jsem ho brousil bokama auta a před sebou sem tlačil hroudu sněhu, takže paráda :smich: :smich:

takže si byl něco jako hovnivál :palec2:lol lol

• Autor

DMNESKA PADÁM VE 12 TAK SE TU Z TÝ PRÁCE PO*ERTE.....TEDY TEN KDO DĚLÁ.......A TADY VLASTNĚ NEDĚLÁ NIKDO...TAKŽE SE ANI NIKDO NEPOSERE....ACH JO TO JE SITUACE....

za mě jedině PREJT!!!!!!!!!!!!!!!!

asi to tak dopadne dám si prejt a rizoto si nechám zabalit s sebou na večeřu :palec2:

takže si byl něco jako hovnivál :palec2:lol lol

:smich: spíš jsem se bál abych tam někde nezůstal, je to ještě do kopce :palec2: ale vyškrábal jsem se :)

asi to tak dopadne dám si prejt a rizoto si nechám zabalit s sebou na večeřu :palec2:

a mě pošli ten kuřecí steak lol

DMNESKA PADÁM VE 12 TAK SE TU Z TÝ PRÁCE PO*ERTE.....TEDY TEN KDO DĚLÁ.......A TADY VLASTNĚ NEDĚLÁ NIKDO...TAKŽE SE ANI NIKDO NEPOSERE....ACH JO TO JE SITUACE....

takže to sis vlastně tímto prohlášením nějak moc nepomohl lol tomu se říká prekerní situace nebo nasrat si do gatí :smich:

• Autor

jo asi tak Ondro....

za mě prejtík , předevčírem sem si dělal jelita s bramborem + zelíčko - ještě teď vlhnu :D když si na to v zpomenu jaký sem měl nebíčko v papulce :D

:smich: spíš jsem se bál abych tam někde nezůstal, je to ještě do kopce :palec2: ale vyškrábal jsem se :)

já to bral jako že jsi jako hovnivál skrz tu hroudu a ne skrz to že jedeš pomalu a opatrně

no já musim na ořady .. takže se z toho neposeru ..

no to je u nas takova mrdelni cesta a jak bylo -24 vcera tak sem to valil misto v kolejich na tom najezděnym valu jak to bylo tvrde :D takze sem jel v kolone a byl sem o 20 cisel vejs nez vsichni :DD

já to bral jako že jsi jako hovnivál skrz tu hroudu a ne skrz to že jedeš pomalu a opatrně

joo to jsem pochopil :smich: :smich:

hele tak jste mě ukacali a jdu na ten prejt :palec2: ve 12,už se mi sbíhaj sliny

Kua .. taky bych dal ... óoóóóoó nebo pašíka na rožni jako u Romana na SH srazu :DDDDD oooóóóó kua

Upraveno od Evers

nooo pašíka na ohni, to bych si nechal líbit :)kol5

nooo pašíka na ohni, to bych si nechal líbit :)kol5

K tomu suda pivsonů ... pro barbary nějaký víno OOooooOOO ... :D

K tomu suda pivsonů ... pro barbary nějaký víno OOooooOOO ... :D

jojo, už aby bylo lééééto :)

padám lítat po ouřadech ... tak zatim

tak jdu na to papu konečně :palec2:

tak nebudu vám lhát,byla to delikatesa :palec2:

ja som mal rizoto od mamicky :p

no to se teda někdo má,maminka mu takhle podstrojuje lol

sem tam ked som dobry synacik :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.