Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Nazdar ksichti...a furt bude padat ten za*ranej bílej debi*ní sníh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 čau hoši Taky tak těžce pracujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 tak jako Ty=MP..určitě neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Nazdar ... kua ten bílej zkund je fakt na kokot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 To jo Jirko, naštěstí u nás dnes nepadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 jak bylo na šichtě ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 právě na ní jsem dnes si tu hraju s kamerama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 tak u nás po sněhu ani památky...teda myslím tím po čerstvým,jinak těch zmrzlejch sraček tu leží hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 čau hoši Taky tak těžce pracujete? hele už si lustroval nějakou stětku??a dal jí dechovou zkoušku z poklopce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 zatim možná tak SPZ aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 další ma*or u kamerovýho systému MP...ach jo....nikomu se dneska nechce makat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Libore : voayer jak hovado cooo ? Takovejch úchyláků bude u empíků asi víc co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Dneska vyhlašuji soutěž o to co bude mít ten hajzl co mi dluží peníze napsáno pod avatrem Nějaké nápady??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 neplatič....dlužník...svině.....hajzl.....mrtvola..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Onro : něco jako ?? Pozor na mě , jsem zmrd a dlužím peníze !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Libore : voayer jak hovado cooo ? Takovejch úchyláků bude u empíků asi víc co ? to né, jsou na to pravidla, nemůžu koukat kam chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Dneska vyhlašuji soutěž o to co bude mít ten hajzl co mi dluží peníze napsáno pod avatremNějaké nápady??? pořád nezaplatil jo bych ho rovnou smázl a zakázal přístup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 a hele nějak jsi se zažral do funkce MP.....smáznul..zakázal..to je jejich / MP/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 neplatič....dlužník...svině.....hajzl.....mrtvola..... Onro : něco jako ?? Pozor na mě , jsem zmrd a dlužím peníze !!!! no něco takovýho,hlavně by to chtělo mít smysl a Standa mu to tam dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 a znova ho dej na BLACK LIST......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 a hele nějak jsi se zažral do funkce MP.....smáznul..zakázal..to je jejich / MP/ no jo prosimtě pane vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 taky jsi tak mimo jako každej MP...no asi jo když jsi u nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 proč bych měl bejt? Hele nepotřebuje šéf náhodou utřít zadeček a nebo nějakou jinou službu? Měl by ses ho jít zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 to spíš ty ne...kdo jinej než protekčňák a kuřbuřt se dostane k MP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.