Únor 2, 201015 r tak u nás po sněhu ani památky...teda myslím tím po čerstvým,jinak těch zmrzlejch sraček tu leží hafo
Únor 2, 201015 r čau hoši Taky tak těžce pracujete? hele už si lustroval nějakou stětku??a dal jí dechovou zkoušku z poklopce???
Únor 2, 201015 r Autor další ma*or u kamerovýho systému MP...ach jo....nikomu se dneska nechce makat.....
Únor 2, 201015 r Dneska vyhlašuji soutěž o to co bude mít ten hajzl co mi dluží peníze napsáno pod avatrem Nějaké nápady???
Únor 2, 201015 r Libore : voayer jak hovado cooo ? Takovejch úchyláků bude u empíků asi víc co ? to né, jsou na to pravidla, nemůžu koukat kam chci
Únor 2, 201015 r Dneska vyhlašuji soutěž o to co bude mít ten hajzl co mi dluží peníze napsáno pod avatremNějaké nápady??? pořád nezaplatil jo bych ho rovnou smázl a zakázal přístup
Únor 2, 201015 r Autor a hele nějak jsi se zažral do funkce MP.....smáznul..zakázal..to je jejich / MP/
Únor 2, 201015 r neplatič....dlužník...svině.....hajzl.....mrtvola..... Onro : něco jako ?? Pozor na mě , jsem zmrd a dlužím peníze !!!! no něco takovýho,hlavně by to chtělo mít smysl a Standa mu to tam dá
Únor 2, 201015 r a hele nějak jsi se zažral do funkce MP.....smáznul..zakázal..to je jejich / MP/ no jo prosimtě pane vedoucí
Únor 2, 201015 r proč bych měl bejt? Hele nepotřebuje šéf náhodou utřít zadeček a nebo nějakou jinou službu? Měl by ses ho jít zeptat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.