Evers Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ondro ať mu smažou obsah topicu - a hoděj tam akorát zprávu neplatič ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 (editace) Marku na to ti lehce odpovím, každej, kdo si zajde za velitelem a zeptá se, jestli by ho nevzali na praxi Editováno: 2. Únor 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 (editace) no každej ne....normální člověk to neudělá......že by tam šel... Editováno: 2. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 no tak jestli bereš normálního člověka podle sebe....no....tak to bude asi tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 no...já bych tam nikdy nešel.....MP je zcela zbytečná v této banánové republice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 a co v téhle republice není? Každej myslí jen na sebe a na svojí kapsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 (editace) a vo tom to je...protože na Tvojí kapsu nikdo jinej nemyslí......a práce u MP dělají jen ti co nechtějí makat ale chtějí bejt důležitý...např. si vozit pr*el v "Hamru" Editováno: 2. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 no, ale tady nejsme v Praze a co je potom tvoje práce, ty taky děláš důležitýho a pak celej den sedíš tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 (editace) moje práce má smysl a je důležitá...pro naší firmu.....a nejsem zde pořád.....a nemusím být jen u compu.......mobil mám u sebe pořád víš...jestli ti něco říká internet v mobilu....samo že zadarmo a služební ...to asi u MP nemáte co..... Editováno: 2. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 vidíš, už zase jen machruješ pane vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 no já ne, když jsem tu jen na praxi, ale jinak maj a dokonce i vysílačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 vidíš, už zase jen machruješ pane vedoucí tak jestli tuhle dnešní samozřejmost bereš jako machrování....to tě lituju...kdyby jsi věděl co mám ještě za další výhody a bonusy....a nemusím nikomu nikam lézt..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Hele papíráři zrovnáváš jabka s hruškama , státní správa a soukromí sektor je trochu nebe a peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 někdo se ptal na Tvůj názor??????? Neptal...tak mlč..dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Co je ??? Snad si nečekal, že ti to vodkejvam jako tvoji podržtaškové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ty nemusíš kejvat na nic..hrdino.....Ty počkej až zmizí šéf a pak utíkaj taky....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 člověk přijde po chvilce a už se tu perou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Nemám kam bych utíkal , a kdyz potrebuji tak tu bud je a vi to bo tu neni ( to je jeho boj ). Aspon nechodim na anglictinu abych se Rumcajzovi zalibil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ondro nevis o nejaky brnensky kapelce , chtel bych udelat vymenak za Prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Nemám kam bych utíkal , a kdyz potrebuji tak tu bud je a vi to bo tu neni ( to je jeho boj ).Aspon nechodim na anglictinu abych se Rumcajzovi zalibil !!! nerozumím...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ondro nevis o nejaky brnensky kapelce , chtel bych udelat vymenak za Prahu kdo by Tě prosm tě chtěl......NIKDO....tak si plácej dál v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ondro nevis o nejaky brnensky kapelce , chtel bych udelat vymenak za Prahu co mě tak napadlo v rychlosti,ale jsou tuším ze Znojma Navštivte můj web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 a ještě http://www.morcatanauteku.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 MNÚ jsu krutoři :DD coveče ten X-Core neni špatnej ... šlape to pěkně !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 jj u morčat hlavně ty intra nemaj chybu a ty X-Core něco dobrý něco už moc velkej výplach i na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.