Únor 2, 201015 r Marku na to ti lehce odpovím, každej, kdo si zajde za velitelem a zeptá se, jestli by ho nevzali na praxi Upraveno Únor 2, 201015 r od baris
Únor 2, 201015 r Autor no každej ne....normální člověk to neudělá......že by tam šel... Upraveno Únor 2, 201015 r od Marek
Únor 2, 201015 r Autor no...já bych tam nikdy nešel.....MP je zcela zbytečná v této banánové republice....
Únor 2, 201015 r Autor a vo tom to je...protože na Tvojí kapsu nikdo jinej nemyslí......a práce u MP dělají jen ti co nechtějí makat ale chtějí bejt důležitý...např. si vozit pr*el v "Hamru" Upraveno Únor 2, 201015 r od Marek
Únor 2, 201015 r no, ale tady nejsme v Praze a co je potom tvoje práce, ty taky děláš důležitýho a pak celej den sedíš tady na foru
Únor 2, 201015 r Autor moje práce má smysl a je důležitá...pro naší firmu.....a nejsem zde pořád.....a nemusím být jen u compu.......mobil mám u sebe pořád víš...jestli ti něco říká internet v mobilu....samo že zadarmo a služební ...to asi u MP nemáte co..... Upraveno Únor 2, 201015 r od Marek
Únor 2, 201015 r Autor vidíš, už zase jen machruješ pane vedoucí tak jestli tuhle dnešní samozřejmost bereš jako machrování....to tě lituju...kdyby jsi věděl co mám ještě za další výhody a bonusy....a nemusím nikomu nikam lézt.....
Únor 2, 201015 r Hele papíráři zrovnáváš jabka s hruškama , státní správa a soukromí sektor je trochu nebe a peklo
Únor 2, 201015 r Autor Ty nemusíš kejvat na nic..hrdino.....Ty počkej až zmizí šéf a pak utíkaj taky.......
Únor 2, 201015 r Nemám kam bych utíkal , a kdyz potrebuji tak tu bud je a vi to bo tu neni ( to je jeho boj ). Aspon nechodim na anglictinu abych se Rumcajzovi zalibil !!!
Únor 2, 201015 r Autor Nemám kam bych utíkal , a kdyz potrebuji tak tu bud je a vi to bo tu neni ( to je jeho boj ).Aspon nechodim na anglictinu abych se Rumcajzovi zalibil !!! nerozumím......
Únor 2, 201015 r Autor Ondro nevis o nejaky brnensky kapelce , chtel bych udelat vymenak za Prahu kdo by Tě prosm tě chtěl......NIKDO....tak si plácej dál v Praze
Únor 2, 201015 r Ondro nevis o nejaky brnensky kapelce , chtel bych udelat vymenak za Prahu co mě tak napadlo v rychlosti,ale jsou tuším ze Znojma Navštivte můj web
Únor 2, 201015 r jj u morčat hlavně ty intra nemaj chybu a ty X-Core něco dobrý něco už moc velkej výplach i na mě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.