Únor 3, 201015 r Autor http://www.ahaonline.cz/cz/z-domova/44592/...ion=all#comment co vy na to pánové??????
Únor 3, 201015 r Kua at uz je teplo .... sednout na zahrádku a chlastat :DDD nazdar žlutej taka nejaka gardenparty by vazne nebola zla
Únor 3, 201015 r Autor a nepovie sa to po slovensyi: záhradná párty ....sorry,ale slovečina se mi líbí...otec se narodil kousek od žililiny - Velké Rovné EDIT Upraveno Únor 3, 201015 r od Marek
Únor 3, 201015 r ked uz tak po slovenskY, a ano povie sa to zahradna party:) a nie je to slovenstina ale slovencina:) jeee taťka je tedy slovak jak repa Upraveno Únor 3, 201015 r od davidenqo
Únor 3, 201015 r Autor ked uz tak po slovenskY, a ano povie sa to zahradna party:) a nie je to slovenstina ale slovencina:) jeee taťka je tedy slovak jak repa jj..mám rezervy je to, tedy byl to pravej výchoďn ár
Únor 3, 201015 r jooo dave ... nejakej zahradak neni od veci prasaka na rozen k tomu pivísko ... achjo
Únor 3, 201015 r jj..mám rezervy je to, tedy byl to pravej výchoďn ár skoda ze zilina je na strednom slovensku na severe a ne na vychode ale pohoda
Únor 3, 201015 r jooo dave ... nejakej zahradak neni od veci prasaka na rozen k tomu pivísko ... achjo keby ma tak hlava este nebolela bol by to raj
Únor 3, 201015 r Autor skoda ze zilina je na strednom slovensku na severe a ne na vychode ale pohoda myslím tím jak byl hustej a vostrej ...to mám po něm ...
Únor 3, 201015 r myslím tím jak byl hustej a vostrej ...to mám po něm ... :smich: si mě Máro uplně rozsekal
Únor 3, 201015 r a jdu bavit radši domu manželku než Vás tady...tlamy ...čus tak to ti nevěříme,myslím že bys radši bavil nás
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.