Tomas86 Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Ja nejedl od vcerejsiho podvecera hmm mi delate chute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 copak...socka nebo dieta??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 neni cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 na jídlo je čas vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 no nic pánové,odchazím na toho jelena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 kua včera + 5 dneska - 10 to je fakt kokotina :DDDDave +15 :DD kua blejska se na lepsi......... :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 ja dnes plnene kuracie prsia sunkou a syrom s pecenymi zemiakmi s bylinkovy maslom a to cele zaliate nivovou omackou....kto ma viac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 ja pochoutkac na nejaky housky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 hmmmmmm labužník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 sem nasranej dneska neprud !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 neprudím..i já rád pochoutkovej salátek...takže proto labužník..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 ja dnes plnene kuracie prsia sunkou a syrom s pecenymi zemiakmi s bylinkovy maslom a to cele zaliate nivovou omackou....kto ma viac? pchee ..................kdybys tušil co já sem právě měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Takže pánové co jsem právě měl na oběd předčilo všechna má očekávání :palec2: nakonec to nebyl řízek,ale jeden kus jelena a jeden kus masa kančího na přírodnošípkové omáčce a k tomu bramboráčky a opek.brmbory...................opravdu něco takhle chuťově výborný jsem dlouho nejedl,k tomu jsem si dal černej čaj s citronem. No největší překvapení mě čekalo při placení,jsem očekával cenu tak okolo 200,- a nakonec jsem platil 15,-Kč Byla to taková VIP akce a já platil jen čaj za 15,- tak jsem nechal 20,- a spokojenej a moooc dobře najezenej přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 (editace) hezký 5,-Kč tringla...jsi rozhazovačnej Editováno: 4. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Ondro, jedním slovem, závidím Taky bych si dal, muselo to bejt výborný a ta cena je ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 hezký 5,-Kč tringla...jsi rozhazovačnej nj byl jsem v euforii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Ondro, jedním slovem, závidím Taky bych si dal, muselo to bejt výborný a ta cena je ještě lepší opravdu máš co závidět,kdyby to šlo tak vám dám všem jednu porci k jídlu abyste to mohli taky ochutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 3 ceny to je jako bys zral za 1500,- a nechal tam 500,- to je slušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 zdary dlouho sem tu nebyl :-D koukam naky cistky tu jsou :-D trosku zmatek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 čau,tady vše při starým,jen se někdy trošku kočkujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 koukam ale taky koukam na trigonoma pripada mi to jak infekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 tak nějak nechápu o co go?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 sem taky nějak mimo místičku ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Tak se loucim letim z prace snad bude uz vice casu v budoucih tydnech a mesicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 i já letím,čuss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.