Únor 8, 201015 r Autor ale já Ondro napsal jen teploty ne že mi vadí a je mi zima ...to je slovák je zmrzlej
Únor 8, 201015 r Tak v patek se chystame opet na lyzovacku na Cernou Horu do Janskych lazni a koukal jsem a dnes je tam krasnych -13,8C to bude neco
Únor 8, 201015 r Autor Tak v patek se chystame opet na lyzovacku na Cernou Horu do Janskych lazni a koukal jsem a dnes je tam krasnych -13,8C to bude neco no nesmíš chcát venku bo ti přimrzne
Únor 8, 201015 r to byl zase vejkend ... patek tataraček , pak nevim a zo nedele a v nedeli cesta na zkousku a kytaristovi upadlo leve zadni kolo ...
Únor 8, 201015 r to byl zase vejkend ... patek tataraček , pak nevim a zo nedele a v nedeli cesta na zkousku a kytaristovi upadlo leve zadni kolo ... tak to muselo být zajímavý,v té zimě..........
Únor 8, 201015 r ale já Ondro napsal jen teploty ne že mi vadí a je mi zima ...to je slovák je zmrzlej ten slovak ma aj meno ty cechu
Únor 8, 201015 r to byl zase vejkend ... patek tataraček , pak nevim a zo nedele a v nedeli cesta na zkousku a kytaristovi upadlo leve zadni kolo ... pak nevim....si bol zas nalitej co :smich: :smich:
Únor 8, 201015 r Autor Jirko já se na nic neptal..a je mi jasný že jsi byl jako dělo......vím to a proto jsem nereagoval...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.