davidenqo Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 zzzzzziiiiimmmmmaaaa :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 jako na slovensku co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 no jo cely tyzden ma byt kosa jak hovado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 u nás přes den cca okolo -7 a v noci místy až -16....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Dobre rano, ano dneska strasna zima u nas taky -7 snad uz to bude tepleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 jste moc rozmlsaní,pokud to není pod-10 tak mě to přijde jako pařák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 ale já Ondro napsal jen teploty ne že mi vadí a je mi zima ...to je slovák je zmrzlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 to je v poho,ale stejně až už je léto,žádný velký oblíkání,žádný škrabání auta atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Tak v patek se chystame opet na lyzovacku na Cernou Horu do Janskych lazni a koukal jsem a dnes je tam krasnych -13,8C to bude neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Jasně....tričko..kraťasy a tenisky nebo sandálky....a klíma jede naplno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Tak v patek se chystame opet na lyzovacku na Cernou Horu do Janskych lazni a koukal jsem a dnes je tam krasnych -13,8C to bude neco no nesmíš chcát venku bo ti přimrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 nebo ti na něj někdo taky musí chcát ,pak ti nempřimrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 a nejlíp cukrovkář...to jen tak nazamrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Zdarec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 to byl zase vejkend ... patek tataraček , pak nevim a zo nedele a v nedeli cesta na zkousku a kytaristovi upadlo leve zadni kolo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 chcani venku za takovych teplot se neriskuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 to byl zase vejkend ... patek tataraček , pak nevim a zo nedele a v nedeli cesta na zkousku a kytaristovi upadlo leve zadni kolo ... tak to muselo být zajímavý,v té zimě.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 ale já Ondro napsal jen teploty ne že mi vadí a je mi zima ...to je slovák je zmrzlej ten slovak ma aj meno ty cechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 to byl zase vejkend ... patek tataraček , pak nevim a zo nedele a v nedeli cesta na zkousku a kytaristovi upadlo leve zadni kolo ... pak nevim....si bol zas nalitej co :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 chlapi,bacha na to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 ten slovak ma aj meno ty cechu vím ...to byla metafora.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Dave - jo byl .... Maro - Jo byl :DDD Nastesti se 4 hodiny drepelo v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Jirko já se na nic neptal..a je mi jasný že jsi byl jako dělo......vím to a proto jsem nereagoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 máro : jo neptal máš pravdu , Ondro : To bylo tobě :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.