Tomas86 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 chlapi,bacha na to!!! Ja se nechci jit lecit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 nj co naděláme,je tolik krásnejch a nadrženejch bab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Ja se nechci jit lecit copak...kape ti kouhoutek a máš furt nudličku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Dobré dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Tak co jsem tady tak pročítal, tak u nás bylo docela teplo, ráno jen -8, což docela šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 http://www.novinky.cz/ekonomika/191430-dva...ani-lavice.html jj v USA je možné všechno.......a z nich si bereme příklad..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 čao Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 http://www.novinky.cz/ekonomika/191430-dva...ani-lavice.htmljj v USA je možné všechno.......a z nich si bereme příklad..... OMG debilní amíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 jak je videt v usa je vsechno mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Opravdu myslím že takto debilní můžou bejt jen amící.Tam bych žít nemohl............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 známej tam trávál v létě asi 2 měsíce, říkal hrůza, nemůžeš si venku dát pivko - hospody klasika tam nemaj, takže když si chceš přihnout musíš prej do privátního klubu ... no říkal fakt pomrd ... maximálně do cukrárny na kafe a dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 nebo do mekáče..kfc nebo king burgru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 kámoška co se mnou hrála v žácích tenis tam několik let žila a loni sem s ní mluvil a nestačil jsem koukat na to co mi z tama říkala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 dobru chut prajem )) kto ma dnes co?? ja rezen + zemiakovy salat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 ale zase když vidím jedlíka v akci tak ty různý hospy kde vařej tak to může být ňůňo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 já jdu na česnečku a hov.gulášek ,tak si taky nechte chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 tjn .. jedlík v akci je řízek ... já mám vlašák + housky a dorazim to šunkovym zavitkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 vlasak je fajn...ale rizek je rizek lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 njn .. když si žereš za 20ojro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 nene....maminka nachystala zo vcera z obeda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 maminčin mazááánek .. no jóoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 tak jsem po o,guláš s pečivem maso jedna báseň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 tak debilové jsou i u nás http://www.novinky.cz/krimi/191505-muz-nas...m-v-naruci.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 (editace) Se zas moc koukal na akční filmy ne ??? Hňup Editováno: 8. Únor 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.