Únor 8, 201015 r nj alkohol a debilita jedince k tomu mot.pila,fakt hnus,už jsem viděl tady u mě na prodejně pár chlapů pořezanejch od pily a docela maso
Únor 8, 201015 r doufám že dneska dáme,jestli mě pojede net,včera mě nejela pevná ani net tak jsm to na O2 nahlásil tak doufám že se pochlapili
Únor 8, 201015 r U tech smejdu bych se nedivil kdyby se na tebe vykakakli... znam je dobre mam to taky
Únor 8, 201015 r nj co nadělám,já asi zahraju,protože jsem včera pařil NFS undercover od začátku když mi nejelo MW2
Únor 8, 201015 r To já dorazil ... po ty cekacce na dalnici a zkouknul Valkýru a pak nejakou blbost na slovákách a umřel
Únor 8, 201015 r jj vcera to davali na HBO ... ja to mam rad tydle valecny ... Upraveno Únor 8, 201015 r od Evers
Únor 8, 201015 r No tak jasně, že to není nejlepší film všech dob , ale propadák to taky nebyl čus jirko
Únor 9, 201015 r jsem zvědavej až toto vyleze ven http://www.csfd.cz/film/249788-expendables-the/gallery/
Únor 9, 201015 r Dave jak u vás??pořád pařák?? cloveku sa ano do toho tepla nechce, sa spotim len z toho ze sadnem do auta -6 dnes rano...ja uz chcem teplo, uz mam toho akurat tak dost... ...v robote tak isto na hovno...cela firma ide pomaly dolu vodou, kazdy tu chce odo mna neviem ake vysledky pritom sa nic neda, nikto nic nechce kupovat...si hladam nieco nove
Únor 9, 201015 r a jéje 90-ti letej svalovec Mrkni na to herecký obsazení,to mluví za vše snad to bude peckovej akčňák,co herec to ikona
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.